Передплата 2024 «Добра кухня»

Російський актор Джигарханян потрапив до лікарні

  • 23.11.2017, 14:55
  • 2 231

У народного артиста СРСР Армена Джигарханяна, який подав на розлучення зі своєю молодою дружиною Віталіною Цимбалюк-Романівською, відмовили ноги.

Російський актор Джигарханян потрапив до лікарні
Російський актор Джигарханян потрапив до лікарні

Ноги у Джигарханяна почали відмовляти на тлі діабету. Про це повідомляє "РИА Новости" із посиланням на офіційного представника дружини артиста Ірину Мазур.

"Вчора Армена Борисовича госпіталізували. Про це мені розповів Юрій Васильович Клепіков, який зараз є його наближеною людиною", — розповіла Мазур.

Ситуацію також прокоментувала прес-секретар Московського драматичного театру імені Джигарханяна Наталія Корнєєва: "Останні дні йому важко було ходити, він практично перестав виходити із свого кабінету . Зараз Армен Борисович від частини колективу віддалився і в основному знаходиться в оточенні своїх друзів, які нібито його опікуни".

"У лікарню його відвіз режисер Юрій Клєпіков", - зазначила Корнєєва. Однак вона не змогла назвати медустанову, в яку відвезли артиста.

При цьому друг Джигарханяна Артур Согомонян заявив, що артист почувається добре і перебуває на відпочинку в пансіонаті, передає РІА "Новости".

"Це чергова брехня. Він з учорашнього числа на відпочинку в пансіонаті, почуває себе добре!" - сказав Согомонян.

За його словами, Джигарханян сам поїхав на машині зі своїм шофером.

"Армен Борисович сам з водієм їхав з театру. Клєпікова в цей час в театрі не було", - додав Согомонян.

Нагадаємо, раніше артист заявляв, що за два роки сімейного життя Віталіна хитрістю заволоділа всім - квартирами, що належать йому, заощадженнями і навіть театром, який він створив і назвав своїм ім'ям.

Схожі новини