Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Турчинов доручив посилити антитерористичний і контррозвідувальний режими після вбивства Окуєвої

  • 01.11.2017, 09:13
  • 693

За словами секретаря РНБО, події, що сталися останнім часом в Україні, пов'язані з планом спецслужб РФ дестабілізувати внутрішньополітичну ситуацію в державі.

Служба безпеки України, Національна поліція та Держприкордонслужба мають посилити антитерористичний і контррозвідувальний режими. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, передає прес-служба РНБО.

За його словами, терористичні акти, спрямовані проти журналістів, працівників СБУ, Головного управління розвідки, а також жорстоке вбивство військовослужбовця Аміни Окуєвої спрямовані на нагнітання страху, розпачу та невпевненості населення у спроможності державних інституцій забезпечити правопорядок та спокій у суспільстві.

«З урахуванням цих реальних загроз СБУ, Нацполіції та Держприкордонслужбі України доручено посилити антитерористичний і контррозвідувальний режим, прикордонний контроль та охорону державного кордону з Російською Федерацією, вжити заходів щодо активізації дій з вилучення із обігу незареєстрованої зброї, ефективної протидії озброєній злочинності, контрабанді засобів ураження, боєприпасів, вибухових речовин та їх незаконному обігу Допомогу в реалізації цих заходів надаватимуть усі силові структури України, а також, я сподіваюсь, ветерани АТО та всі небайдужі громадяни країни», - підсумував Секретар РНБО України.

Схожі новини