Передплата 2024 «Добра кухня»

Омелян відреагував на інформацію про позови МАУ в справі лоукостера Ryanair

  • 27.07.2017, 09:24
  • 751

За словами міністра, авіакомпанія заборгувала державі 400 млн грн.

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» заборгувала державному бюджетові 400 мільйонів гривень. Про це повідомили в прес-службі Мініфраструктури з посиланням на міністра Володимира Омеляна.

«Я би щиро порадив власникам і керівництву МАУ сконцентруватися на питанні сплати в державний бюджет 400 мільйонів зборів, які вони вже заборгували, на питаннях розвитку летовища Дніпро, авіакомпанії «Дніпроавіа», та багатьох інших питаннях», — сказав міністр.

Він також відреагував на намір МАУ судитися у справі про прихід Ryanair в Україну, висловивши сподівання, що на державному рівні це вдасться припинити.

«Я сподіваюся, що реакція компанії Ryanair буде спокійною, і ми швидко на державному рівні припинимо цей фарс, який зараз спровокований власниками авіакомпанії МАУ», — додав Омелян.

Він також додав, що ріст ринку 30% у минулому році, 50% у цьому році це не заслуга МАУ, це заслуга Міністерства. І те, що відбувається сьогодні, це свідоме блокування будь-якого розвитку авіаційної галузі», — заявив Омелян.

Схожі новини