Передплата 2024 ВЗ

У Філіппінах стався напад на готель, кількадесят людей отримали поранення

  • 02.06.2017, 09:27
  • 797

Чимало людей досі заблоковані всередині будівлі.

Унаслідок стрілянини в готельному комплексі «Resorts World Manila» в столичному регіоні Філіппін отримали поранення щонайменше 25 осіб. Про це повідомили працівники місцевого відділення Червоного Хреста.

Як передає The Manila Times, чимало людей все ще заблоковані всередині будівлі. Деякі з постраждалих отримали серйозні травми, так як були змушені рятуватися втечею і стрибати з другого поверху готелю.

Керівництво Resorts World Manila повідомило, що перебуває у "тісній співпраці з філіппінської національною поліцією, щоб забезпечити безпеку всіх гостей і працівників". На даний момент курортний комплекс оточений.

Організація SITE Intelligence Group, яка займається моніторингом сайтів радикальних ісламістів, повідомила, що відповідальність за напад на готель взяла на себе терористична організація Ісламська держава.

Thick smoke coming off from the top floor or Resorts World Manila. Gunshots were allegedly heard by people inside the casino area. pic.twitter.com/LeiTXdePCM

— Dexter Cabalza (@dexcabalzaINQ) 1 червня 2017 р.

Готель Resorts World Manila розташований у місті Пасай, який включений в національний столичний регіон Маніл.

Раніше повідомлялося, що ввечері 1 червня в готелі Resorts World Manila невідомий влаштував стрілянину і ймовірно вибух.

Нагадаємо, 1 червня у Філіппінах військово-повітряні сили помилково нанесли бомбовий і ракетний удари по своїх же позиціях, в результаті чого не менш як 10 військовослужбовців філіппінської армії загинули.

Як повідомлялося, 24 травня бойовики "Ісламської держави" атакували Філіппіни, у результаті чого президент Філіппін запровадив воєнний стан.

Схожі новини