Передплата 2024 ВЗ

Терористи кинули гранату в авто патрульних ОБСЄ

  • 18.05.2017, 15:40
  • 958

Під час патрулювання на території АТО у представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ кинули предмет, схожий на димову гранату.

Про це повідомляє СММ ОБСЄ у звіті на сайті місії.

"17 травня патруль СММ у складі п’ятьох співробітників на двох броньованих автомобілях перебував на північно-східній околиці підконтрольного "ДНР" м. Докучаєвськ (30 км на південний захід від Донецька), рухаючись у західному напрямку позаду зеленої вантажівки військового типу КАМАЗ-4350 з номерними знаками ДК-1823", - повідомив СММ.

Члени патруля місії побачили шістьох чоловіків у формі військового типу, які сиділи в задній частині вантажного відсіку вантажівки.

Як зазначається у звіті, о 13:47, коли перший автомобіль патруля СММ перебував на відстані 50 м від вантажівки, спостерігачі побачили, як один із тих чоловіків кинув пристрій невстановленого типу (ймовірно, димову гранату), який упав приблизно за 10 м перед першим автомобілем СММ.

Пристрій горів, утворюючи білий дим. Патруль СММ обминув цей пристрій, врешті-решт перегнав вантажівку і поїхав далі до найближчого відомого спостерігачам безпечного місця в Докучаєвську.

Джерело: espreso.tv

Схожі новини