Передплата 2024 «Добра кухня»

З'явилися відео Красногорівки після нічного обстрілу

  • 19.03.2017, 15:58
  • 1 071

У місті найбільше постраждала вулиця Лермонтова, де пошкоджені вікна й дахи житлових будинків.

У мережі з'явилося відео нічного обстрілу бойовиками Красногорівки, що неподалік Маріуполя, повідомили у прес-службі Міноборони в неділю, 19 березня.

Зазначається, що під обстрілами перебували позиції українських військових та мирні мешканці. У місті найбільше постраждала вулиця Лермонтова, де пошкоджені вікна й дахи житлових будинків та сільськогосподарські будівлі, зруйновано гараж місцевого мешканця.

Військові на позиціях поблизу розповідають, що протягом останніх двох діб противник активізується зранку, приблизно з 5-ї до 8-ї години, і з 14.15 години дня до глибокої ночі.

"Почалося все як зажди: спочатку бойовики застосували стрілецьку зброю та кулемети, потім приєдналися великокаліберні кулемети. А коли ми відкрили вогонь зі стрілецької зброї у відповідь, з тієї сторони розпочався вогонь з БМП, мінометів, протитанковими ракетами. Як і в попередні рази, противник вів вогонь з районів Старомихайлівки, шахти Трудовська, а сьогодні вночі їхня артилерія великого калібру била з Донецька", - розповів військовий з позивним Шипа.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини