Передплата 2024 «Добрий господар»

Клінтон на теледебатах звинуватила Трампа у потуранні Путіну

  • 27.09.2016, 09:32
  • 1 123

Кандидат у президенти США Гілларі Клінтон під час перших прямих дебатів з Дональдом Трампом дорікнула йому в потуранні кібератакам проти американських держустанов і компаній.

Про це повідомляє BBC.

"Все частіше ми бачимо кібератаки, які виходять від урядів, і одним з таких урядів була Росія, яка провела кібератаки на найрізноманітніші компанії та установи", - заявила Клінтон під час дебатів в Нью-Йорку.

Трамп, в свою чергу заявив, що за кібератаками могла стояти не Росія, а Китай або інша країна, і дорікнув нинішній американській адміністрації в тому, що вона програє інформаційну війну з екстремістами.

"Дональд дуже добре відгукується про Володимира Путіна (...) Я була шокована, коли Дональд публічно закликав Путіна викрадати інформацію про громадян США", - зауважила Клінтон про звернений до Росії заклик Трампа допомогти в пошуках 30 тисяч листів, які вона видалила після скандалу, викликаного тим, що - будучи держсекретарем США - в порушення встановлених вимог вела службове листування з особистого облікового запису електронної пошти.

Схожі новини