Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Студенти тримали кошеня  в морозильній камері  і прали у «пралці»

  • 26.09.2016, 19:15
  • 1 732

У Луцьку живодери жорстоко познущалися з тварини.

Жорстоких знущань від двох нелюдів зазнало кошенятко у місті Луцьку. Воно потрапило до рук 18-річної переселенки з Луганська Любові Торопіної та місцевого живодера, 20-річного Юрія Гнатюка, які є студентами коледжу Національного університету харчових технологій. Бідолашну тваринку запихали до морозильної камери та прали у пральній машині! А потім відео тортур викладали в соцмережах. Врешті, змордоване кошенятко викинули на вулицю.

Люди підібрали бідолашну тваринку й віднесли у комунальне підприємство «Ласка». Волонтери кілька днів намагалися врятувати кішечці життя, однак та за кілька днів загинула. Кажуть, шансів вижити у неї не було…

Тоді активісти почали з’ясовувати особи мучителів тварин (адже відомо про непоодинокі подібні випадки — витівки цієї ж парочки живодерів). Як виявилося, Юрій Гнатюк має проблеми з психікою (лікувався у психлікарні) та не так давно отримав «умовний» термін на три роки за побиття чоловіка. Любов Торопіла є членом організації «Іскра», і її профіль рясніє фото з георгіївськими стрічками та бойовиками «ЛНР». Тож дівчиною тепер займуться не лише правоохоронці, а й працівники СБУ.

Тим часом активісти, у тому числі й цивільного корпусу «Азов», зібралися під стінами міського відділу поліції у Луцьку, щоб привернути до цієї проблеми увагу громадськості. Таку ж акцію влаштували і в Києві під стінами Міносвіти. Як мінімум, вимагають негайно відрахувати садистів з навчального закладу. А потім дати їхнім діям правову оцінку й покарати.

Схожі новини