Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Квіташвілі про призначення Супрун: "Сподіваюся, їй дадуть зібрати хорошу команду і на комітет Мусія знайдеться якась управа"

  • 28.07.2016, 11:12
  • 1 112

Екс-міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі позитивно оцінює призначення волонтера Уляни Супрун на посаду виконувача обов'язків голови МОЗ.

Як передає Цензор.НЕТ, про це Квіташвілі заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я про Уляну Супрун можу сказати тільки хороше, я з нею працював у міністерстві. Таких патріотів треба шукати. У неї величезні знання, я сподіваюся, що їй дадуть зібрати хорошу команду і на комітет Мусія знайдеться якась управа і комітет її підтримуватиме. Це кваліфікований кадр, я готовий їй допомогти максимально. Я дивлюся на це оптимістично", - сказав Квіташвілі.

На думку екс-міністра, призначення Супрун виконувачем обов'язків - технічний момент. "Я дуже сподіваюся, що після канікул ВР її призначать міністром. Ніякі групи інтересів вона не представляє і не може представляти", - сказав Квіташвілі.

Зазначимо, нардеп Олег Мусій - заступник голови комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я. Голова комітету - Ольга Богомолець.

Схожі новини