Передплата 2024 ВЗ

У Яремчі відсвяткують День міста

  • 25.07.2016, 13:40
  • 4 427

У курортному Яремчі Івано-Франківської області відбудеться відзначення Дня міста, яке традиційно припадає на кінець липня.

У Яремчі відсвяткують День міста
У Яремчі відсвяткують День міста

Святкові забави у гуцульському стилі відбудуться 30-го липня у готелі Romantik Spa Hotel (готель отримав золоту відзнаку «Ревізор»), а також 31-го на сцені у центрі міста відбудеться грандіозний концерт за участю українських співаків Арсена Мірзояна, Тоні Матвієнко, Світлани Тарабарової, Влада Дарвіна, актора Віталія Борисюка та інших.

Святкування розпочнуться з наймасштабнішого у Карпатах ярмарку, де свої товари представлять українські, польські, чеські, словацькі, угорські виробники. Найбільшим попитом традиційно користуються вироби народно-прикладного мистецтва, настоянки, сири та одяг у національному стилі. Відвідувачі зможуть скуштувати традиційні гуцульські страви — банош, свинину на грилі. Свої фірмові смаколики на грилі презентуватиме і готель Romantik Spa Hotel.

Традиційно у програмі святкувань - майстер-класи народних ремесел та конкурси.

За інформацією «ВЗ», гості з усіх куточків України бронюють номери в готелях та приватних садибах, щоб відвідати святкові заходи з нагоди Дня міста. Цьогоріч ситуація з відпочинком на морі неабияк загострена: Туреччину штормить державний переворот та введення надзвичайного стану, а Болгарія, Хорватія та Чорногорія не кожному по кишені. Тож відчутний ренесанс внутрішнього туризму, зокрема Карпат.

Як сказав «ВЗ» власник Romantik Spa Hotel Іван Гаврон, у карпатському Яремчі багато переваг для відмінного проведення літньої відпустки: чисте повітря, гори, природа, цілющі джерела, сплав на швидкісних річках. А ще — європейські стандарти обслуговування в готелях, де є спа-процедури. Деякі косметичні процедури апаратної косметології такі, як в готелях мережі Hilton.

За словами Івана Гаврона, влада та підприємці містечка виношують плани щодо покращення курорту. Водоспад «Пробій» матиме музичний супровід, він «заспіває» голосом Івасюка. Також до нього та сувенірного ринку прокладуть хороший тротуар, облаштують променадну зону.

Схожі новини