Передплата 2024 «Добра кухня»

Максим Стасів продовжує лікування в Індії

  • 12.02.2016, 11:32
  • 5 336

До нього прибули українські лікарі, які разом з індійськими готують Максима до операції.

Максим Стасів продовжує лікування в Індії
Максим Стасів продовжує лікування в Індії

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала директорка благодійного фонду «Крила надії» Наталя Ліпська.

«Наші лікарі в Індії: день другий.

Сьогодні була запланована зустріч з лікарем трансплантологом, який безпосередньо займається Максимом. Доктор Соїн робить трансплантацією вже 25 років. Постійно проводить трансплантації печінки і разом з професором з Клівлінда є засновниками протоколу пересадки кишківника. Тобто про кращі руки для Максмима годі було мріяти.

Сьогодні під час робочої зустрічі наші лікарі і професор Соїн обговорили перспективи Максима і як буде виглядати лікування. Наразі протягом місяця або трохи більше Максима будуть стабілізувати і готувати до постановки на чергу. Перше в планах накласти анастомоз, щоб припинити втрати рідини і підшити порт Бровіак, щоб Максу було комфортніше приймати лікування. Як тільки Максим зможе самостійно ходити і будуть внормовані показники, то його одразу ставлять на чергу.

Оскільки операція є достатньо рідкою і зараз в черзі нема подібних пацієнтів, він буде фактично номером 1, що нас не може не тішити. Також доктор сказав, що як тільки Максим зможе самостійно ходити і він буде спокіний за його стан, то його випишуть на амбуланс і може навіть дозволять з"їздити на Україну, але то буде видно трошки пізніше. Наразі ми орієнтуємся на час перебування Максима з мамою в Індії на вісім місяців 3-4 до операції і 4 після. Ось такі новини на даний момент. Наші в Індії ще вісім днів, далі буде Смайлик «smile», — написала Наталя Ліпська.

Схожі новини