Передплата 2024 ВЗ

«Допомога від пекарів – це наша соціальна відповідальність перед суспільством у цей непростий час», — Назар Палідович

Львівська хлібопекарська компанія «Галицька здоба» спільно з пекарями Мостиського хлібокомбінату постачають соціальний хліб у Львів та райони Львівщини

Забезпечити людей, особливо у районах, основним харчовим продуктом у нинішній непростий час — дуже важлива місія. Ще від початку пандемії коронавірусу за цю добру справу взялися Львівська хлібопекарська компанія «Галицька здоба» спільно з пекарями Мостиського хлібокомбінату.

Так, на території Львівщини, а саме Яворівського, Городоць­кого, Мостиського, Самбірсько­го та Жовківського районів, уже третій місяць поспіль діє соці­альний проєкт з постачання та реалізації хліба у сільській міс­цевості за соціальними цінами. Під час загальнонаціонального карантину, коли не курсує гро­мадський транспорт, львівська хлібопекарська компанія «Га­лицька здоба» спільно з пекаря­ми Мостиського хлібокомбінату організували поставки свіжос­печеного пакованого хліба у кожне село цих районів.

Ціни на цю продукцію — ло­яльні. Так, ціна на популярний пшеничний, житньо-пшенич­ний хліб та здобу встановлена та зафіксована на рівні 10 гри­вень за буханець. Також разом із хлібобулочною продукцією у села доставляють набори печи­ва, які реалізовуються за ціна­ми, навіть нижчими від докаран­тинних.

«Наш спільний пекарський проєкт дуже позитивно сприй­няли жителі сільської місцевос­ті, — розповів „ВЗ“ про свою ініціативу керівник хлібопе­карської компанії „Галиць­ка здоба“ Назар Палідович. — Для нас така ініціатива — це со­ціальна відповідальність перед суспільством у цей непростий час. Приємно, що наш соціаль­ний проєкт став добрим прикла­дом для інших компаній на рин­ку харчових продуктів Галичини. Кілька керівників підприємств уже звертались до мене з про­ханням поділитись досвідом та розповісти, як це працює. Цей гарний приклад допомоги лю­дям у складних життєвих ситуа­ціях вартий наслідування. Адже добро повертається сторицею».

А от у Львові вже тривалий час діє соціальна програма «Доступний хліб». Кожен учас­ник програми може купити ви­роби хлібопекарської компанії «Галицька здоба» зі знижкою. «Ми запровадили цю програму ще у 2013 році, і хотіли в першу чергу надати знижку на хліб та булочки для соціально незахи­щених верств населення — ба­гатодітним сім’ям, непрацез­датним особам, пенсіонерам та іншим потребуючим. Про­грама була запущена та пра­цювала у хлібних магазинах Личаківського району Львова дотепер», — розповідає Назар Палідович.

Натомість зараз, коли під час пандемії коронавірусу і каран­тину багато львів’ян опинилися у складних життєвих обстави­нах, пекарі вирішили розшири­ти програму «Доступний хліб». Тепер кожен має можливість придбати пшеничний або жит­ньо-пшеничний хліб з додатко­вою знижкою — 3 гривні за один буханець. А на решту продукції надається знижка — 1 гривня на будь-який хлібобулочний виріб.

Схожі новини