Передплата 2024 «Добрий господар»

Брежнєва з Вайсбергом закрутили роман, а Кіркоров зі Стоун заспівали

У США завершилась перша частина зйомок фільму Студії “Квартал 95” “Кохання у великому місті-3”. Знімальні дні фінішували не лише з успішно відзнятими кадрами, а й з любовними інтригами зіркових акторів...

ВСЕСВІТНЬО ВІДОМІЙ 54-річ-ній зірці Шерон Стоун у стрічці “Кохання у великому місті” дісталась роль коханої Святого Валентина, якого у фільмі уособлює 46-річний російський поп-король Філіпп Кіркоров. Зірки настільки влились у роль, що навіть поза кадром випромінювали романтику одне до одного. “На знімальному майданчику панувала гармонійна атмосфера, — розповіла “ВЗ” спеціаліст із зв’язків з громадськістю Студії “Квартал 95” Тетяна Руденко. — Попри свою зірковість, актори поводились стримано, не було жодних капризів чи непорозумінь. Знімальна група була вражена невимушеною поведінкою Шерон Стоун. Голлівудська актриса не лише не вимагала до себе особ-ливої уваги, а й допомагала іншим акторам порадами. Найбільше корисних зауважень від Стоун отримав її напарник по знімальному майданчику Кіркоров. Актриса з усмішкою виправляла його англійську вимову. Співак сприймав поради зіркової напарниці особливо уважно. Філіпп не відходив від Шерон ні на крок. Поза кадром російський співак по-джентльменськи вкривав легенду кіно коциком, адже частина знімальних локацій розгорталась у пустелях штату Невада, де було доволі прохолодно”. Надмірна увага Кіркорова не минула безслідно. Шерон Стоун під час знімального процесу написала пісню для Кіркорова. “Шерон Стоун написала вірші до пісні “Жестокая любовь” англійською мовою, їй сподобалась ця композиція, — зізнався співак. — Я не актор, але шалено хочу зніматись у кіно, а Шерон шалено хочеться співати. На знімальному майданчику домовились записати дует”.

Лав сторі Брежнєвої та Вайсберга.

Чи виллється творчий дует Стоун та Кіркорова у романтичний дует — невідомо. А от спів-пра-ця головної героїні фільму “Кохання у великому місті” співачки Віри Брежнєвої та кінорежисера Марюса Вайсберга закінчилась романом. Попри те, що пара не коментує своїх стосунків, папараці неодноразово фіксували їхні обійми. День народження Брежнєвої припав на час зйомок фільму в Лас-Вегасі. Цілий день 41-річний Марюс влаштовував своїй 30-річній коханій сюрпризи, а перед святковою вечерею подарував красуні прикраси.

Другий етап зйомок стрічки “Кохання у великому місті-3” стартує в кінці березня у Москві.

Схожі новини