Передплата 2024 ВЗ

Кривава бійня в Керчі: з’явилися шокуючі кадри масового вбивства і вибуху у коледжі (18+)

У мережі з’явилося нове відео вибуху та масового розстрілу людей в Керченському політехнічному коледжі, в результаті якого загинула 21 людина.

Цей момент зафіксували камери відеоспостереження в навчальному закладі. Інтернет-видання Mash опублікувало це відео. На кадрах видно, як підозрюваний Владислав Росляков спокійній заходить в будівлю. Згодом відбувається вибух, після якого Росляков ходить будівлею коледжу і розстрілює людей.

На відео видно, що у підлітка в лівому черевику захований ніж, однак далі кадрів, де він ним скористався, немає. Після час вибуху поранені діти поповзом вибиралися на вулицю.

Згодом, відео видалили із соцмережі.

Нагадаємо, що 17 жовтня в Керченському політехнічному коледжі пролунав вибух та масовий розстріл людей. За офіційною версією окупантів, винуватцем є Владислав Росляков, який приніс зброю і саморобні вибухові пристрої та скоїв напад.

Пізніше його знайшли мертвим в бібліотеці. Окупаційна влада відкидає версію теракту, вважаючи загибель 21 людини — вбивством. Понад 60 осіб — отримали поранення та травми різного ступеня важкості. Українська влада розцінили напад як теракт і вже почали розслідування.

Генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд заявив, що Росія несе відповідальність за масовий розстріл людей в коледжі і повинна за це відповісти.

.

Схожі новини