Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

“Я так усіх трахнув на всю Європу, що досі забути не можуть!”

У другому півфіналі Нацвідбору на “Євробачення-2018” емоцій не бракувало

У суботу, 17 лютого, завершилося голосування за учасників другого півфіналу Національного відбору на Євробачення-2018. У фінал вийшли Melovin, Tayanna і Kadnay. Від журі оцінку "7" отримала група Kadnay, 8 балів - Melovin. Найвищу оцінку, 9 балів, отримала від журі Tayanna.

За результатами глядацького голосування, трійка найкращих учасників другого півфіналу виглядає так: 7 балів - Tayanna, 8 балів - Kadnay, 9 балів - Melovin. Таким чином, у фіналі за право представляти Україну на конкурсі "Євробачення-2018" змагатимуться The Erised, Laud, Vilna, Melovin, Tayanna, Kadnay.

Фінал Національного відбору на Євробачення-2018 відбудеться 24 лютого.

Другий півфінал не ознаменувався плагіатом, як перший. Однак хамства під час ефіру не бракувало. Під час оголошення результатів півфіналу ведучий Сергій Притула назвав завищеною оцінку, яку Андрій Данилко поставив своїм підопічним — групі Mountain Breeze. ”Джамала поставила групі 4, а ти ставиш 8!, - звернувся Притула до Данилка. - Я спеціально перед тим, як заговорити про виступ Mountain Breeze, акцентував увагу, що високу оцінку від вас зрозуміють лише у двох випадках: їхній виступ буде на голову вищим від усіх решта, або ж ваш бал співпаде з глядацьким”.

Данилко пояснив свою позицію тим, що Mountain Breeze прийшли з авторською піснею, а це — дуже важливо. У суперечку втрутилася Джамала. На її думку, окрім власної пісні, від учасників ще вимагають досконалого виступу. Андрій Данилко обурився, мовляв, завойоване місце на “Євробаченні” - не найголовніше. “Що ти будеш робити з цим місцем? Це дитячі веселі старти. Це — наш час. Дай молоді просто круто виступити”, - сказав Данилко Притулі. - “Ти, коли брав друге місце, для тебе це не було дитячим стартом. Це була заявка про себе, можливість гастролювати Європою”, - парирував Притула. - “Та мені плювати з великої гори, яке у мене місце. Я так усіх трахнув на всю Європу, що досі забути не можуть!”, - різко відповів Андрій Данилко.

Комплімент від ведучого Сергія Притули отримав співак Melovin (Костянтин Бочаров). Притула запропонував Кості поїхати у спільний тур із Олегом Винником. За словами ведучого, таку підтримку від глядачів, яку отримав Бочаров, може мати тільки Винник. “Вам варто зробити спільний тур. Ти і Олег Винник. Усі твої дівчата разом з їхніми бабусями — це буде кип’яток!” - резюмував Притула.

Схожі новини