Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Учасники мітингу побили вікна у відділенні "Сбєрбанку Росії" в центрі Києва

  • 21.11.2016, 22:06
  • 2 009

Поліція намагається відтіснити людей від банку.

У Києва протестувальники б’ють вікна у відділенні «Сбєрбанку Росії», яке розташоване біля станції метро Льва Толстого. Про це повідомив кореспондент Тиждень.ua з місця події, передає УТ.

Наразі поліція намагається відтіснити людей від будівлі, проте вони продовжують трощити вікна банківського відділення.

Також кореспондент Тижня повідомляє, що у спецзагону поліції, який охороняє будівлю «Сбєрбанку» немає розпізнавальних знаків на шоломах.

Крім того, лікарі «швидкої допомоги» повідомили, що надавали допомогу трьом особам. Ішлося про падіння людини з висоти, травму обличчя і високий тиск.

Мітингувальники побили вікна в "офісі Медведчука" і підпалили будівлю

Наразі на місце події приїхала пожежна машина.

Мітингувальники побили вікна в «офісі Медведчука», наразі в будівлі пожежа. Про це повідомляє кореспондент Тиждень.ua з місця події.

За його словами, колона мітингувальників дійшла з Майдану Незалежності до будівлі на Великій Васильківській, 23 б, де за словами командира батальйону ОУН Миколи Коханівського, розташований офіс олігарха Віктора Медведчука.

Мітингувальники розтрощили шибки двох вікон на першому поверсі, також розбили навіс перед дверима. Потім бруківкою розбили шибки у двох вікнах на другому поверсі. Не зважаючи на заклики не кидати запалювальні суміші, активісти все ж використали петарди. Щонайменше дві петарди залетіли в будівлю, внаслідок чого сталася пожежа.

На місце події приїхала пожежна машина, поліція відтіснила журналістів. Мітингувальники швидко розійшлися.

Зазначимо, що за адресою Велика Васильківська, 23 Б розміщений офіс організації "Український вибір", яку очолює Віктор Медведчук.

Учасники віче на Майдані оголосили про свої вимоги до влади

Коханівський заявив, що ці вимоги повинні бути виконані до 1 грудня.

Мітингувальники, які влаштували погроми «офісу Медведчука» та будівлі відділення «Сбєрбанку», повернулися на Майдан Незалежності, де продовжилося віче, передає УТ.

Учасники акції тримають прапори з написом "Білий молот" і "Правий сектор", а також державні прапори України.

Перед присутніми виступив командир добровольчого батальйону ОУН Микола Коханівський. Він озвучив вимоги учасників віче і закликав їх розходитися. Зокрема, Коханівський заявив, що від влади потрібно вимагати відпустити заарештованих побратимів та вивести з Мінського процесу Леоніда Кучму і Віктора Медведчука. В іншому випадку він пригрозив, що наступного разу протестувальники будуть діяти більш жорстко.

"Уже не російські банки будуть (в центрі уваги учасників протесту — ред.), а безпосередньо Банкова", - сказав Коханівський. Він наголосив, що ці вимоги повинні бути виконані до 1 грудня.

"Сподіваюся, до цього часу режим внутрішньої окупації схаменеться і почне відпускати наших побратимів", - сказав командир батальйону ОУН.

Схожі новини