Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На котеджне містечко, автопарк та елітні магазини екс-податківця Головача наклали арешт

  • 14.09.2016, 16:06
  • 2 166

Загальна орієнтовна вартість описаного та арештованого складає майже 480 млн грн.

Головна військова прокуратура Генеральної прокуратури України провела опис та арешт майна підозрюваного колишнього першого заступника Голови Державної податкової служби України — начальника податкової міліції України Андрія Головача та членів його родини. Про це інформує прес-центр ГПУ, передає УТ.

«Розслідування проводиться за фактами незаконного відшкодування ПДВ підприємствам (ст. 209 КК України — легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом), що перебували під контролем злочинної організації екс-високопосадовців В.Януковича, М.Азарова, А.Клименка на суму понад 3 млрд грн», — йдеться у повідомленні.

Зазначені слідчі дії проведені на об’єктах нерухомості, які були легалізовані підозрюваним, у тому числі на членів його родини.

Зокрема, слідчі описали та вилучили автопарк (6 автомобілів), оформлений на сина підозрюваного.

«Крім того, слідчі описали та арештували котеджне містечко, яке належить на правах власності родичам підозрюваного, декілька ресторанів та магазинів елітного одягу по вулиці Хрещатик, які також оформлені на родину екс-високопосадовця», — сказано в тексті.

«Загальна орієнтовна вартість описаного та арештованого Головною військовою прокуратурою майна, яке легалізовано Андрієм Головачем та членами його родини складає майже 480 млн грн, з яких 468 млн грн — об’єкти нерухомості, 10 млн грн — рухоме майно», — інформують у ГПУ.

Схожі новини