Передплата 2024 «Добра кухня»

Зимові плани рухівців

Гравці «Руху» після заключного у році матчу української Прем'єр-ліги (УПЛ) з «Ворсклою» пішли у відпустку, яка триватиме до 8 січня. Згодом заплановано тренувальний збір «жовто-чорних» у Словенії

Головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов. Фото upl.ua
Головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов. Фото upl.ua

Підопічні Віталія Пономарьова зберуться 8 січня на клубній базі та пройдуть процедури медогляду та тестування. Згодом на навчально-тренувальній базі у Винниках «жовто-чорні» розпочнуть перший етап підготовки до другої частини сезону-2023/2024. А 20 січня делегація ФК «Рух» вирушить до Словенії, де пройде друга частина зимових зборів команди. Рухівці будуть базуватися в місті Чатеж в комплексі «Терме Чатеж». Під час словенських зборів, з 26 січня по 15 лютого, заплановано 10 контрольних матчів: по дві гри в кожному з 5-ти ігрових днів. Суперники «жовто-чорних» наразі невідомі. Перший же в році офіційний матч, в рамках УПЛ, підопічні Віталія Пономарьова зіграють у Львові з «Поліссям». Базова дата цієї зустрічі 24 лютого.

Визначилися із зимовими планами і деякі інші клуби УПЛ. Футболісти «Колоса» з 27 січня по 17 лютого під час зборів у Туреччині проведуть 7 контрольних матчів. У «Вереса» після заключного матчу змінився головний тренер. Замість Сергія Лавриненка команду очолив 40-річний Олег Шандрук, який раніше очолював юнацьку команду «червоно-чорних». Свого часу Шандрук в складі «Арсеналу», «Чорноморця», «Волині» та «Севастополя» провів в УПЛ 139 ігор, забивши 3 голи. «Верес» також проведе тренувальні збори в Туреччині, де 26 січня першим суперником рівнян стане сербський «Явор».

З 20 січня по 19 лютого на полях Туреччини готуватиметься до другої частини чемпіонату і ЛНЗ. На підопічних Олега Дулуба чекають 11 контрольних матчів. Продовжується «чистка» рядів аутсайдера чемпіонату «Миная». Перед відпусткою, яка триватиме до 15 січня, закарпатську команду раніше залишило 9 футболістів. Нещодавно клуб оголосив, що «Минай» залишили також Михаіл Гечев та Валерій Рогозинський. Один з лідерів чемпіонату «Дніпро-1» вийде з відпустки 15 січня. Потім команда Юрія Максимова вирушить на збори до Туреччини. 17 січня вирушить на турецькі збори і «Олександрія», яка запланувала 9 товариських спарингів.

Схожі новини