Передплата 2024 ВЗ

Пан або пропав

Переможець боксерського бою Джошуа – Кличко отримає відразу три чемпіонські пояси суперважкого дивізіону – WBA, IBF та IBO.

Боксери вийдуть на ринг легендарного лондонського стадіону «Вемблі» у суботу, 29 квітня. Українські телеглядачі зможуть переглянути цей поєдинок на телеканалі «Інтер» (23.45). Незвична ситуація: більшість експертів вважають аутсайдером цього бою українця…

Ця хвиля скептицизму — наслідок невдалого виступу Кличка проти іншого британського суперваговика, Тайсона Ф’юрі. Той провальний бій став для Володимира «тривожним дзвіночком». Утім, наш «Сталевий Молот», схоже, не надто переймається думкою експертів. «Мені навіть подобається статус «андердога» у бою з Джошуа, — заявив український боксер. — Цей статус робить мене голодним до перемоги».

Кличко розуміє величезну роль цього двобою для подальшої спортивної кар’єри: українець назвав суботній поєдинок «найважливішим у своєму житті». Британський опонент українця у своїх інтерв’ю пообіцяв влаштувати Кличку «справжнє пекло на ринзі»…

Суботній бій стане ласим шматком для організаторів протистояння. Заради більшого заробітку вони не полінувались встановити на «Вемблі» додаткових 10 тисяч крісел. 90 тисяч квитків на бій Кличко — Джошуа «розлетілись» за лічені години. Заробітки організаторам також забезпечить гігантська телеаудиторія. (За трансляцію поєдинку телекомпанія Sky Sports заплатить із розрахунку 20 фунтів за кожного глядача. У США бій транслюватимуть два телегіганти — канали HBO та Showtime). Не обділять і боксерів: Кличко та Джошуа поділять між собою 20 мільйонів фунтів.

Що думають букмекери? На перемогу Джошуа ставки приймають з коефіцієнтами від 1,38 до 1,5. А поставивши на «Сталевого Молота», можна збільшити свій капітал у разі перемоги Кличка вдвічі. Отже, в успіх українця букмекери не вірять... Сподіваємось, це саме той випадок, коли букмекери помиляються.

Схожі новини