Передплата 2024 «Добрий господар»

Які найкращі фасони спідниць на весну/літо 2024?

  • 02.05.2024, 12:17
  • 540

Довжина до коліна, різні варіанти міні, занижена талія, асиметрія, прозорі вставки, цікаві розрізи, об'ємний низ — дизайнери цього сезону пропонують чимало цікавих ідей та фасонів спідниць. Які саме — читайте далі.

Яка довжина спідниць популярна у весняно-літній період

Міді — серед головних трендів року. Окрім класичного прямого крою актуальні моделі «олівець», А-силует, асиметричні фасони зі стильним драпіруванням. Приваблює їх універсальність. Спідниці довжиною до коліна можна носити на роботі, вдягнути на прогулянку містом, прийти на вечірку.

Повертається й міні. Особливо популярні прямий силует, бохо, а також моделі, ще спереду застібаються на ґудзики по всій довжині.

Спідниці з яких тканин популярні у 2024 році

Цього року зверніть уваги на моделі з гладкої екошкіри, атласу. Актуальна й джинсова тканина, особливо міді з розрізами, асиметричним кроєм, силует «русалка».

Спідниця бохо з білого мережива серед основних трендів. Вона стильно виглядає у поєднанні з блейзером у прохолодні дні, або з блузкою та туфлями, якщо у планах вечірка.

Також стилісти пропонують звернути увагу на об'ємні моделі. Тому навесні та влітку матимуть попит ефектні силуети з тафти або з шарів тюлю.

Який декор в моді навесні та влітку 2024

Спідниці з об'ємною 3D вишивкою — серед основних трендів. Особливо вона доречна, коли прикрашає спідницю-олівець, асиметричну модель або прямого крою.

Не втрачають популярності й банти. Вони надають образу жіночості, можуть прикрашати як верхню, так і нижню частину спідниці. Поєднайте банти з 3D вишивкою, — й отримайте стильну сучасну модель.

Особлива увага — жовтому кольору

Популярні цього року спідниці жовтого кольору. Дизайнери представили чимало цікавих варіантів — однотонні моделі, текстуровані візерунки, яскраві принти, ніжні квіти. Жовту спідницю можна носити як повсякденно, так і вдягати на офіційний захід, якщо поєднати з жакетом або стильною сорочкою.

Занижена талія повертається

Оновіть гардероб довгою спідницею з заниженою талією. Такий варіант візуально подовжує силует, робить фігуру жіночнішою, схожу на пісочний годинник. Крій може бути прямим, зі складками, пишний, а також з рюшами навколо стегон, що вигідно підкреслюють фігуру. Такі варіанти можна одягнути як повсякдень, так і на роботу.

Спідниця-олівець знову в моді

Цей крій на якийсь час щез з модних подіумів, проте повертається. Стильно виглядає як довжина трохи нижче коліна, так і коротші варіанти. На їх основі можна створити чимало цікавих образів. Наприклад, для офісу візьміть атласну спідницю, якщо у планах вечірка, придивіться до моделі з органзи, прикрашену кристалами.

Спідниця саронг не втрачає популярності

Прагнете створити невимушений стиль? Придивіться до спідниці саронг. Модель цікава тим, що являє собою великий відріз тканини, що обертають навколо стегон, створюючи спідницю з запахом. Саронг чудово пасує до різних фігур та подій, адже його можна змоделювати на свій смак з урахуванням особливостей силуету, а також заходу, на який планується вдягти. Спідниця чудово поєднується з блейзером, сорочкою, топом.

Прозора спідниця — як її носити?

Цього року дизайнери запропонували цікавий тренд у вигляді прозорої спідниці. Проте якщо такий варіант доречний на подіумі, для вулиці не пасує. Найпростіший варіант — одягнути під прозору спідницю іншу, створену зі щільного матеріалу. Тканина може бути того ж кольору, або контрастна. Придивиться й варіантів спідниць з прозорими вставками.

Також не варто забувати про ще один тренд — об'ємність. Придбайте пишну спідницю, що складається з декількох шарів тюлю, — й створіть стильний й цікавий лук.

Міді з мереживом — тренд сезону

Спідниця міді з розрізом, прикрашена мереживом стильний образ, що пасуватиме до будь-якої події. Її можна легко скомпонувати з різним одягом. Мережево притягує погляд, візуально подовжує силует, робить жінку вищою та стрункішою. Модель гарно підкреслює кожен вигин тіла, довжина ніг, створює сміливий, проте елегантний лук, від якого перехоплює дух.

Де купити стильні спідниці

Інтернет-магазин PRM UA пропонує брендовий одяг на будь-який смак. За доступною ціною ви можете купити спідниці таких відомих виробників, як Lacoste, MCQ, Rick Owens, Y-3, JW Anderson, KSUBI тощо. Обирайте моделі, що вам подобаються та пасують, — й купуйте за доступними цінами.

Схожі новини