Передплата 2024 ВЗ

Привезла мертвого дядька у банк: у Бразилії жінка хотіла оформити позику на померлого родича

  • 18.04.2024, 18:45
  • 577

У Бразилії затримали жінку, яка, ймовірно, привезла до банку мертвого чоловіка й намагалася оформити на нього кредит

Фото умовне із сайту Pexels
Фото умовне із сайту Pexels

Відеозапис візиту до одного з банків Ріо-де-Жанейро опублікували у соцмережах. На ньому видно, як жінка стоїть біля стійки, підпирає голову літнього чоловіка у кріслі колісному та намагається змусити його взяти у руки ручку.

За даними поліції, бразилійка намагалася взяти кредит на 3 тисячі доларів. Тоді банк його вже схвалив, але не вистачало лише підпису літнього чоловіка. Однак той ні на що не реагував.

Рука чоловіка була ніби занімілою, а його голова постійно закидалася назад, коли до нього говорили.

«Дядьку, ти слухаєш? Ти маєш підписати. Якщо не підпишеш, то нічого не вийде. Я не можу підписати за тебе, це маєш зробити ти. Що я можу зробити — я роблю. Підпиши, щоб не завдавати мені головного болю, щоб я не ходила до РАЦСу. Я більше не можу», — говорила до родича жінка.

Тоді працівниці вирішили, що чоловік погано себе почуває.

Начальник цивільної поліції Ріо-де-Жанейро Фабіо Луїс Соуза розповів, що працівники банку викликали швидку допомогу. Медики встановили, що чоловік був мертвий вже кілька годин — ймовірно, ще до прибуття у банк.

Як зазначили правоохоронці, вони все ще намагаються встановити зв’язок між жінкою і загиблим чоловіком.

Тим часом адвокат сім'ї заперечив версію поліції. Він заявив, що «все відбулося не так, як було сказано — чоловік прибув до банку живим, а жінка була приголомшена і перебувала під дією ліків».

Наразі звинувачень жінці не висунули, триває розслідування справи.


Джерело: CNN

Схожі новини