Передплата 2024 ВЗ

«Треба відкинути політиканство і терміново будувати фортифікації»

  • 14.03.2024, 14:00
  • 355

Петро Порошенко, який вже купив 20 одиниць будівельної техніки, закликає владу відкинути політиканство і спільно терміново будувати фортифікаційні споруди

Фото із сайту Євросолідарності
Фото із сайту Євросолідарності

П’ятий президент сів за кермо одного з екскаваторів, які виготовляє українське підприємство ТДС. Каже — замовили 5 таких машин у листопаді.

«Ще 15 машин, які ми купили, вживані, брали їх як всередині країни, так і за кордоном. Цей час витратили на те, щоб зробити якісне обслуговування, якісний ремонт. І зараз ми зібрали 20 комплексів, де є екскаватори, бульдозери — все, щоб робити фортифікаційні споруди», — говорить Порошенко.

На цей проєкт вже витратили мільйон доларів, без жодної копійки з держбюджету, каже Порошенко. Він закликав владу перейти від реляцій до реального будівництва оборонних споруд.

«Ми готові сформувати нашу групу в 20 машин, почати співпрацю. Давайте ділянку фронту — і будемо забезпечувати виготовлення», — говорить Петро Порошенко.

«Це не тільки землерийна техніка, а це і наші Фодени, які будуть возити залізобетонні конструкції, за півтори хвилини їх розвантажувати, швидко монтувати», — нагадав Порошенко.

На його думку, зараз будівництво фортифікацій — це пріоритетне завдання для захисту України. «Це в наших з вами силах. Нам не треба чекати партнерів, все залежить від нас з вами. Я розраховую на керівництво Збройних Сил. Давайте, відкинувши політиканство, разом будемо робити все, щоб швидше забезпечити будівництво фортифікаційних споруд», — закликає Петро Порошенко.

Схожі новини