Передплата 2024 «Добрий господар»

Отець Андрій Сіданич — новий капелан ЛМР

  • 28.09.2023, 12:45
  • 709

Вчора, 27 вересня, під час засідання Львівської міської ради владика Володимир Львівської архиєпархії УГКЦ представив нового капелана міськради, отця Андрія Сіданича, який до цього був військовим капеланом Гарнізонного храму св. ап. Петра і Павла Львівської Архиєпархії УГКЦ

Отець Андрій Сіданич. Фото з мережі
Отець Андрій Сіданич. Фото з мережі

«Представляємо нового капелана для служіння для вас. Це отець Андрій Сіданич, священнослужитель Львівської архиєпархії, Гарнізонного храму Львова, з яким переплетені наші життєві дороги. Як ви вже знаєте, капелан не втручається в політичні процеси, але він є душпастирем для вас і готовий вам послужити», — зазначив владика Володимир.

Отець Андрій Сіданич сьогодні, 28 вересня, провів першу молитву у Львівській міській раді перед початком пленарного засідання.

Нагадаємо, у серпні цього року під час сесії Львівської міськради Павло Дроздяк заявив, що йде з посади капелана міської ради, бо з вересня він служитиме для української діаспори у США. Павло Дроздяк був капеланом Львівської міської ради впродовж 11 років.

Додамо, з 2010 року у Львівській міській раді було започатковано традицію — кожне пленарне засідання сесії розпочинати із молитви. Першим капеланом міськради був парох храму Різдва Пресвятої Богородиці, отець Орест Фредина, а з 2012 року — отець Павло Дроздяк.

Схожі новини