Передплата 2024 «Добрий господар»

«Це зруйнує королівську родину»: принц Гаррі розповів по реакцію Вільяма на шлюб з Меган

  • 15.12.2022, 20:15
  • 1 265

В останніх частинах документального фільму від Netflix про герцога та герцогиню Сассекських йдеться про їхній розрив з королівською родиною. Зокрема — про те, як між братами-принцами Вільямом та Гаррі були сварки через шлюб з Меган Маркл

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл. Фото із мережі
Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл. Фото із мережі

Відтак, Гаррі розповів, що спочатку намагався домовитися про виконання лише частини обов’язків своєї роботи для підтримки корони. Втім, за його словами, «дуже швидко стало ясно, що це не підлягає обговоренню».

Він додав, як його брат Вільям, принц Уельський, кричав на нього, а батько висловлював такі думки, які, на думку Гаррі, не могли бути правдою.

«Це було жахливо, коли мій брат кричав і кричав на мене, а мій батько говорив речі, які просто не могли були правдою, а моя бабуся тихо сиділа і слухала все це», — розповів він, згадуючи розмови з принцом Вільямом.

Гаррі наголосив, що корона виконуватиме лише те, що саме вважатиме потрібним.

Він зауважив, що інші члени королівської сім'ї відчували ревнощі до Меган, враховуючи кількість уваги ЗМІ, яку вона отримувала.

Водночас Меган розповіла про суїцидальні думки, розповівши, що, на її думку, «все це припиниться, якщо мене не буде».

«Я просто зробила все можливе, щоб вони пишалися», — сказала Меган у п’ятому епізоді, описуючи свої стосунки з іншими членами королівської сім'ї.

«Я зрозуміла, що мене не просто кинули вовкам, мене їм згодували», — додала вона.


Джерело: CNN

Схожі новини