Передплата 2024 «Добра кухня»

Вайнштайн домагався навіть голови "Роскино"

  • 20.10.2017, 16:38
  • 906

Гендиректор "Роскино", телеведуча Катерина Мцітурідзе розповіла про домагання з боку американського продюсера Гарві Вайнштайна

Про це вона повідомляє американське видання The Hollywood Reporter.

За словами Мцітурідзе, перший раз вона зустріла Вайнштайна на Берлінському кінофестивалі в 2003 році - це сталося в готелі, де вона брала інтерв'ю у Джорджа Клуні. Після інтерв'ю Вайнштайн запросив її пообідати у себе в номері; він додав, що любить російську культуру і що його предки жили в Росії.

Мцітурідзе згадує, що з іронією відповіла йому, що це честь для неї, але "її бойфренду може не сподобатися їх культурний тет-а-тет". На це Вайнштейн відповів: "Ти що, не розумієш мене?" і дав їй свій номер телефону.

Рік по тому на Венеціанському кінофестивалі Вайнштайн знову запросив її до себе в номер, щоб поговорити про роботу з сучасними російськими письменниками.

За словами Мцітурідзе, в номері вона "встала як вкопана", тому що "відомий продюсер, до якого вона прийшла поговорити про сучасних російських письменників, був в халаті". Вайнштайн сказав їй, що "чекав масажистку, але вона спізнюється", і що "вони можуть повеселитися і без неї".

За спогадами Мцітурідзе, її "як в поганому фільмі" врятував офіціант, який приніс в кімнату лід для шампанського і увійшов без попередження. Скориставшись цим моментом, вона втекла.

Надалі, за словами гендиректора "Росскино", вона намагалася уникати зустрічей з Вайнштайном, але в 2014 або 2015 році вони знову перетнулися - на Каннському фестивалі.

Схожі новини