Передплата 2024 «Добрий господар»

Гриневич розповіла, скільки залишилося перевірити електронних заяв вступників

  • 28.07.2017, 20:30
  • 1 337

Очільниця Міносвіти повідомила, що залишилось перевірити 0,2% заяв.

У п'ятницю, 28 липня, міністр освіти та науки Лілія Гриневич під час брифінгу повідомила, що залишилось перевірити 0,2% електронних заяв вступників.

Зокрема, необхідно перевірити дані атестатів, середнього бала атестатів, написання особистих даних, а також дані про участь абітурієнта в олімпіадах, оскільки, за словами міністра, деякі вступники вносили з цього приводу неправдиві відомості.

При цьому Гриневич зазначила, що Міносвіти вважає перебіг вступної кампанії нормальним і розраховує на оприлюднення списків вступників на бюджетну форму навчання уже 1 серпня.

"Зараз ми розраховуємо своєчасно до 12 години 1 серпня оприлюднити перелік вступників, які претендують на бюджетні місця за результатами адресного розміщення державного замовлення... На даний момент ми можемо вважати, що всі показники вступної кампанії є в нормі", - сказала очільниця Міносвіти.

Варто наголосити, що вступники мають виконати вимоги до зарахування до 12 години 5 серпня. Зарахування на бюджет за державним чи регіональним замовленням відбудеться 7 серпня.

Схожі новини