Передплата 2024 «Добра кухня»

Софія Ротару скасувала всі концерти в Росії

  • 14.08.2015, 17:51
  • 3 204

Співачка не вважає доречним виходити на сцену.

Співачка Софія Ротару скасувала всі концерти в Росії і відмовляється спілкуватися з пресою.

Як повідомляє портал Prozvezd.info, вперше про можливе скасування гастролей шанувальники Ротару заговорили, коли не побачили її імені на афішах в Криму. Раніше співачка відвідувала Чорномор'я з концертами щороку, що давно перетворилося на традицію. Пізніше з'ясувалося, що Софія Ротату скасувала не тільки концерти в Криму, але і відмовилася від усіх гастролей по Росії.

За словами сестри Софії Ротару Лідії Хлябич, співачка перестала виступати і тепер переживає фінансові труднощі, але встигає допомагати грошима бійцям української армії. У свій 68-й день народження Софія Михайлівна теж змінила традиції: цього року вона не святкувала цей день за кордоном і в Ялті, своє свято вона відзначила в селі Маршинці Чернівецької області.

За словами колишнього концертного директора Ротару Ольги Коняхіної, скасування гастролей пов'язане з політичною історією. Коняхіна згадала фотографію, зроблену в День незалежності України. На фото співачка стоїть з сім'єю і з українським прапором, підпис до знімка: "Слава Україні!". Наближені співачки заявили: "Софія Михайлівна не хоче виступати зараз ні в Росії, ні в Україні, хоча, звичайно, пропозиції є. Вона не вважає доречним виходити на сцену тоді, коли в її рідній країні свистять кулі. Важко переживає те, що відбувається і не знає, що робити далі".

Схожі новини