Передплата 2024 «Добра кухня»

Верхній одяг з натуральним хутром — неперевершеність у всьому

У майстерні Rose Тailor Ви можете придбати або замовити чоловічий верхній одяг з натуральним хутром на комірі, манжетах, капюшоні або в якості підкладки. Сьогодні такі моделі в осінньо-зимовому гардеробі чоловіків тріумфально піднялися на вершину модного Олімпу

Трендові речі з хутряними елементами преміум якості - це стильне рішення для сучасних представників сильної статі, які прагнуть виглядати динамічно та мужньо, а за сумісництвом — респектабельно.

Авторські витвори дизайнера Романа Даниліва обов’язково підкорять Вас лаконічністю і гармонійністю ліній та благородною текстурою матеріалу. Вироби від Rose Тailor завжди відрізняють оригінальність фасонів та оздоблення, які можна назвати прикладним мистецтвом. Наші досвідчені майстри створюють моделі, в яких краса хутра розкривається найповніше та зачаровує природним діамантовим блиском.

Креативний підхід до поєднання елітних сортів шкіри та натурального хутра: норки, соболя, чорнобурки, песця, куниці - додасть Вашому образу ненав’язливої брутальності з нотками шику. Саме цей секретний інгредієнт робить чоловічий верхній одяг від Rose Tailor еталоном зимової класики.

Наші майстри гарантують, що у вашому виробі ексклюзивним буде все:

натуральне забарвлення;

люксова якість матеріалів;

авторський дизайн;

точний крій;

брендова фурнітура.

Вже багато років головним критерієм нашої роботи є неперевершеність у всьому. Тож недарма джентльмени, що вибирають моделі від Rose Тailor, стають справжнім зразком смаку та стилю для решти чоловіків.

Куртка-бомбер з натуральним хутром — брутальний шарм сучасної класики

В майстерні Rose Тailor Ви можете замовити або придбати шкіряну куртку-бомбер з натуральним хутром. Це найкращий варіант для самодостатніх та впевнених у собі чоловіків, які цінують у речах функціональність та комфорт. Вибравши цю модель, Ви отримаєте по-справжньому тепле та стильне доповнення до свого гардеробу — класичне та непідвладне часу. Адже такі куртки роками не втрачають своєї привабливості роками.

Шкіряна куртка-бомбер з капюшоном або коміром з натурального хутра знайде своє місце в гардеробних чоловіків, які віддають перевагу невимушеному стилю casual. Така модель ненав’язливо презентуватиме оточуючим Ваш статус, а також позицію щодо життєвого комфорту.

Прямий крій та вільне облягання дозволяють носити таку куртку поверх ділових костюмів, комплектів спортивного стилю, об'ємних светрів. А при повністю хутряному капюшоні, який ідеально підходить до будь-якого типу обличчя, Вам не знадобиться шапка навіть у морозний день.

Куртка-авіатор на підкладці з натурального хутра від Rose Тailor не тільки збереже Вам тепло та затишок в атмосфері зимового вогкого міста, але й надасть образу брутального шарму. Та перш за все, Ви оціните в ній зручність, яка не обмежує рухів. Це оптимальний варіант верхнього одягу, що підходить як для людини, що стежить за актуальними трендами, так і для «консерватора», що віддає перевагу строгій класиці.

Обрана Вами модель може бути пошита з хутра чи шкіри одного виду або в комбінації з іншим. Все залежить від Вашого бажання та задуму, який допоможе втілити в життя талант дизайнера Романа Даниліва.