Передплата 2024 «Добра кухня»

Під дулом пістолета проїхав дві області...

Міліціонери затримали озброєних нападників на таксиста

Уночі в місті Дунаївці (Хмельницька область) до приватного таксиста, який керував автомобілем ВАЗ-21093, сіли два пасажири. Молодики попросили відвезти їх в одне із сіл Дунаєвицького району. Та лише автомобіль виїхав з райцентру, один із пасажирів приставив до скроні таксиста пістолет і наказав їхати у Вінницю...

НЕВДОВЗІ ПАСАЖИРИ передумали та наказали полоненому водієві їхати у Чернівці. Під дулом пістолета 58-річний бідака проїхав Хмельницьку та Чернівецьку області, після чого, на вимогу нападників, попрямував до Коломиї (Івано-Франківська область). Близько другої години ночі зловмисники наказали таксисту зупинитися в селі Шепарівці, що неподалік Коломиї. Негідники забрали у водія техпаспорт на автомобіль і зі словами: “Звернешся в міліцію — уб’ємо”, — виштовхали з машини.

Таксист, який залишився без коліс, сприйняв погрози серйозно. Отож наважився звернутися у Коломийський міськвідділ міліції лише через три години після пограбування. Право-охоронці негайно виставили блок-пости на всіх навколишніх дорогах.

Наступного дня, близько 13-ї години, розповіли в секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Івано-Франківській області, до блок-поста, виставленого поблизу Шепарівців, під’їхало таксі, яке розшукувалося. Міліціонери зупинили автівку та затримали двох молодиків, які перебували в автомобілі. В одного з них вилучили пневматичний пістолет, дуже схожий на бойовий пістолет Макарова. Незабаром таксист упізнав у затриманих своїх кривдників.

З’ясувалося, що напад на таксиста вчинили двоє жителів Верховинського району Івано-Франківської області, які працювали в Хмельницькій області, — складали в Дунаївцях збірні дерев’яні будиночки. Один із затриманих має за плечима умовний строк покарання за квартирну крадіжку.

Схожі новини