Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Наталка КАРПА: «Усі кажуть, що ми з Лопес дуже схожі»

Українська поп-діва Наталка Карпа відвідала концерт своєї закордонної колеги по сцені легендарної Дженніфер Лопес. Карпа вражена професійністю, масштабністю, а головне – позитивом шоу Джей Ло. Наталка зізналась, що після виступу латиноамериканської зірки зрозуміла, до якого рівня слід прагнути.

«Ледь не увесь наш продюсерський центр KARPARATION побував на концерті Дженніфер Лопес, — розповіла “ВЗ” Наталка Карпа. — Я теж не могла пропустити цього виступу. Не скажу, що є мегафанаткою цієї виконавиці, але слідкую за її творчістю. Дженніфер імпонує мені і як успішна жінка. Зрештою, не могла пропустити її виступ. Адже мої друзі та колеги давно кажуть, що ми з Лопес дуже схожі. Коли Джей Ло вийшла на київську сцену, одна з моїх подруг вигукнула: «Наталко, у неї навіть хода така ж, як у тебе!».

Найбільше шоу Дженніфер Лопес запам’яталось Наталці Карпі позитивом. “Дженніфер любить себе і цю любов щиро дарує аудиторії, — наголосила Карпа. — У Палаці спорту, де відбувався концерт, впродовж усього вечора панувала особлива позитивна енергетика. Здавалось, що Дженніфер дає останній у своєму житті концерт. Вона усміхалась до глядачів, щиро дякувала за кожен букет та іграшку. А коли промовляла зі сцени українською “Я люблю вас”, зал вибухав оплесками. Лопес була нарівні із своїми шанувальниками. У ній не відчувалось ані крихти зірковості. Ряд пісень Дженніфер присвятила знедоленим, наголошуючи, що вона народилась у бідному районі і добре знає, що таке виживання. Такі одкровення ще більше зближували зірку з публікою. Далеко не усім виконавцям вдається так налагодити контакт із залом. Для прикладу, Мадонна під час недавнього виступу у Києві тримала сувору дистанцію із глядачами. Показувала публіці, що на сцені — легендарна зірка. Мадонна навіть не приймала власноруч квітів та інших дарунків із залу. Це робили її охоронці”.

Наталка Карпа запевнила, що щирість Лопес не є фальшивою. “Це насправді добра людина, — сказала Наталка. — На концерті була пара, яка розповіла історію, як потрапила на виступ Дженніфер. У них не було грошей, аби придбати квитки. Проте вони дуже люблять творчість Лопес. Коли латино-американська зірка прибула у Київ, вони дізнались, у якому готелі вона зупинилась, і вирішили зустрітись із нею. Коли співачка вийшла з готелю, вони розповіли, що є її великими шанувальниками, але у них немає можливості купити квитки на її виступ. Дженніфер усміхнулась їм і сказала своєму охоронцю дати квитки цим людям”.

Карпа зізналась, що багато чого взяла від закордонної зірки собі на замітку. “Була вражена танцями Джей Ло, — наголосила українська співачка. — Кожна пісня супроводжувалась насиченим набором хореографії. При цьому не було жодного зайвого руху. А як Дженніфер вміє подати свою гордість — легендарні сідниці, це просто фантастика. Після концерту захотіла відразу бігти у хореографічний зал і відточувати свою пластику. Теж можу так танцювати, як Лопес, потрібно лишень більше працювати над собою. Інколи ми лінуємось. Але щоб досягти успіху, потрібно щодня тяжко працювати над собою”.