Передплата 2024 ВЗ

Гайтана йде під вінець

Найекзотичніша співачка України, представниця нашої держави на пісенному конкурсі “Євробачення-2012” Гайтана виходить заміж. Уже багато років шоколадна принцеса є цивільною дружиною свого продюсера Едуарда Кліма. Церемонія одруження відбудеться за кордоном наприкінці листопада.

Про весілля Гайтана говорить впродовж останнього року. Церемонію не вдавалось організувати через напружений робочий графік співачки, а також підготовку до пісенного конкурсу “Євробачення”. Проте наречені таки знайшли вільну хвилинку для найважливішого кроку у житті.

“До цієї події готувалася дуже довго, — розповіла Гайтана. — Весільну сукню приглядала давно. Як і будь-якій дівчині, хочеться бути найкрасивішою нареченою, у білосніжній, шикарній, казковій сукні. Весілля зіграємо за кордоном у вузькому сімейному колі, в одному з найгарніших і сонячних міст світу. Не хочу, щоб за нами підглядали. Адже те, що відбудеться, матиме особливе таїнство. Усі подробиці розкрию відразу після повернення в Україну”.

Заради Гайтани Едуард Клім пішов із сім’ї, де у нього залишилося троє дітей. Проте Гайтана неодноразово наголошувала, що з дітлахами свого коханого знайшла спільну мову.