Сирні оладки зі шпинатом
Шпинат додасть у звичний сніданок клітковини, а сир — білка. Спробуйте і переконайтеся, який свіжий та приємний смак мають оладки
200 г свіжого шпинату, 300 г сиру (м'якого), 2 яйця, 2 ст. ложки пшеничного цілозернового борошна, 2 ст. ложки кукурудзяного або будь-якого іншого борошна, 2 ст. ложки олії, цукор — до смаку.
Викласти шпинат на пательню, тушкувати, доки він не зменшиться у розмірі. Викласти на тарілку.
Збити яйця на піну, влити до шпинату, що охолонув, додати борошно, сир і сіль. Добре перемішати. Залишити на 15 хв, щоб тісто набрякло.
Ложкою викладати тісто на пательню з антипригарним покриттям і смажити по 3 хв з кожного боку.