Передплата 2024 ВЗ

Сподіваюсь, що ми використаємо цю перемогу для підживлення інтересу та емпатії до нас у світі

Тур по світу з показами, системна медійна кампанія по Заходу і не тільки з учасниками фільму, пропозиція щодо нових стрічок з державним фінансуванням від Держкіно — це маст хев

Щиро вітаю з першим українським «Оскаром» пана Чернова і всю команду «20 днів в Маріуполі».

Це видатний успіх — без перебільшення. Чисто українська стрічка — і найвища нагорода в світі кіно. Хай і за висвітлення страшних подій — і все ж. Зроблена самотужки, на власних ресурсах.

Ця перемога зробила вже для утвердження правди про війну та Маріупольську трагедію більше, ніж вся українська державна система та медіаресурси влади.

Хотілося б сподіватися, що ми використаємо цю перемогу для підживлення інтересу та емпатії до нас у світі.

Тур по світу з показами, системна медійна кампанія по Заходу і не тільки з учасниками фільму, пропозиція щодо нових стрічок з державним фінансуванням від Держкіно — це маст хев. Який, звичайно, навряд чи буде зроблений… Як завжди.

І все ж — зараз просто ще раз привітаю крутих людей за круту і суперважливу роботу. Моє глибоке шанування.

Джерело

Схожі новини

Читайте також

29.05.2024

Однорука війна

Всі військові планувальники розуміють, що виграти цю війну Україна має на півдні, бо там вона набагато сильніша за росію з погляду логістики. Це розуміє і російський генштаб і тому усіма засобами намагається утримувати більшість українських військ на сході. Цій меті відповідають і російські операції на півночі, тобто у Харківській та Сумській областях. Мета цих операцій не створення «санітарної зони», як про це говорить кремль. І не прорив української оборони, як можуть подумати воєнні оглядачі