Передплата 2024 «Добрий господар»

Рятувальники розповіли, як боролися з великою пожежею в Одесі

Підрозділ Держслужби з надзвичайних ситуацій у ніч на четвер загасив масштабну пожежу в санаторії "Червоні зорі" в Одесі.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС в Одеській області.

За словами рятівників, 1 листопада о 21:42 до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в санаторії "Червоні зорі" в Одесі по вул. Бернардарцци.

"По прибуттю першого пожежно-рятувального підрозділу о 21:57 було встановлено, що горить двоповерховий дерев’яний недіючий корпус санаторію на загальній площі 500 кв. м", - йдеться в повідомленні.

О 22:53 пожежу було локалізовано та о 00:56 ліквідовано.

До гасіння пожежі залучалось 6 одиниць техніки та 32 пожежники.

За даними служби, загиблих та постраждалих у наслідок надзвичайної події немає.

Причина пожежі встановлюється.

В Одесі сталася масштабна пожежа у санаторії

Площа займання склала 500 квадратних метрів.

У ніч на 2 листопада в Одесі на 9-й станції Великого Фонтану спалахнув покинутий двоповерховий корпус санаторію "Червоні зорі". Про це повідомляє Думська.

За словами пожежників, площа пожежі склала 500 квадратних метрів. У гасінні задіяно 6 одиниць техніки.

Зазначається, що пожежа сталася у закритому нежитловому корпусі, проте вогонь спалахнув за декілька метрів від приватних житлових будинків. Мешканців прилеглих територій евакуювали.

За словами сусідів санаторію, напередодні в корпусі оселилися двоє безхатченків - чоловік і жінка. Можливо, вони там і загинули. Пожежні поки цю інформацію не підтверджують.

"Корпус згорів повністю - перекриття та дах впали", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 16 вересня в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі згоріла двоповерхова дерев'яна будівля. У результаті загинуло троє дітей. Поліція відкрила провадження ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Ймовірною причиною пожежі в дитячому таборі "Вікторія" стало вимкнення пожежної сигналізації персоналом.

Джерело: Думская.net

Схожі новини