Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Міс Україна-2017» Поліна Ткач мріє про корону «Міс світу»

А її серце наразі вільне...

У Києві фінішував конкурс краси “Міс Україна-2017”. За перемогу змагалися 24 красуні з різних регіонів країни. Цього року перемогу святкувала 18-річна киянка Поліна Ткач, студентка Національного авіаційного університету (спеціальність “Міжнародний бізнес”). Першою віце-міс Україна стала львів’янка Ірина Ткачук, володарка титулу “Міс Львів-2017”, другою віце-міс — харків’янка Емілія Шах.

Свято краси було багатим на шоу та спецефекти. Учасниці не виходили на сцену, їх «виносила» спеціальна механізована рука. Ведучі шоу — Катя Осадча та Юрій Горбунов. Не усі учасниці мали модельний досвід. Серед них були, зокрема, юна поліглот, знавець точних наук та сильна духом красуня, яка... перемогла рак.

Конкурс краси не обійшовся без скандалу. Під час виступу співака Monatik на сцену вибігла активістка руху Femen, яка була з оголеними грудьми з написом Sluts (повії). Жінка протестувала проти «справжнього сенсу конкурсу». «Своїм жестом намагалася показати, що Україна — не бордель, — сказала учасниця руху Femen за кулісами «Міс України». — Усі конкурси краси — це підбір свіжого м’яса для міністрів, парламентаріїв і олігархів...»

Поліна Ткач представлятиме Україну на конкурсі «Міс світу», який відбудеться у листопаді цього року в Китаї. Дівчина займається спортивними й бальними танцями, живописом, катається на лижах, фотографує... Каже, намагається жити за принципом постійного навчання, цінує людей з почуттям гумору. Батьки Поліни — державні службовці. Мама працює у міністерстві культури України, а тато — в управлінні державної охорони.

Дефіле дівчат у червоних сукнях.
Дефіле дівчат у червоних сукнях.

«Без підтримки батьків у мене, напевно, нічого б не вийшло, — розповіла Поліна Ткач журналісту «ВЗ». — Мама, тато та сестричка першими вийшли вітати мене просто на сцену. Привітали з перемогою і учасниці «Міс Україна». Не можу сказати, що заздрили, але для декого це стало неабияким шоком. Бо кожна мріяла про корону... До конкурсу ми дружили, не робили одна одній збитки. Були якісь дрібні побутові сварки, які швидко згасали. Це не дивно, бо під одним дахом кілька тижнів жили 24 дівчини».

Поліна Ткач не приховує, що днями і ночами мріяла про титул найкрасивішої дівчини України. Та коли вийшла на сцену, хвилювалася. Особливо серце билося, коли ось-ось мали оголошувати ім’я переможниці. «Перші емоції — не повірила, що це сталося, — каже Поліна. — Зараз уже усвідомила, що відтепер на мене покладено велику відповідальність. Тепер готуватимуся до конкурсу «Міс світу», мрію про перемогу. Буду вдосконалювати свою англійську».

Короновані красуні зібралися для спільної світлини.
Короновані красуні зібралися для спільної світлини.

- Грошовий фонд конкурсу — 700 тисяч гривень. На що витратите призові гроші?

- З цієї суми я отримала 200 тисяч гривень. Інші учасниці, володарки титулів — по 50-100 тисяч. Ще не знаю, на що пі­дуть гроші... Напевно, левову частку суми буде витрачено на подорожі, а також на свій саморозвиток, самоосвіту — тренінги. Хочу підкріпити свої знання у сфері шоу-бізнесу, спробувати себе в ролі телеведучої. Мені подобається участь у масових соціальних заходах.

- Чи вільне ваше серце? Корона «Міс Україна» може посприяти тому, щоб на дівчину звернув увагу за­видний наречений...

- Ні з ким не зустрічаюся, моє серце вільне. Мені 18. Вважаю, у такому віці краще працювати над своїм саморозвитком, над кар’єрою. Не відстежую, хто в Україні є завидним нареченим. Для мене це не важливо. Розумію, що впродовж року носитиму титул «Міс України», до мене буде підвищена увага. Братиму участь у різних заходах, соціальних проектах.

Фото Depo.ua, Ukr.media

Схожі новини