Передплата 2024 ВЗ

УВАГА! Зміни! Прощання з Владиславом Левицьким відбудеться в суботу

  • 04.07.2015, 17:10
  • 17.6K

Через велику кількість охочих попрощатися з Василем Левицьким його батьки прийняли рішення, що домовину з його тілом буде перенесено до місцевої церкви ще у суботу ввечері.

Процесія розпочнеться о 21:00 від дому де жив Василь у Муроване (біля Львова). Прощання триватиме до 6 ранку неділі.

Похорон 5 липня розпочнеться о 12:00.

Саме у Мурованому останні роки жив Василь. Після розпочнеться церемонія поховання. Батьки хочуть, аби рідні покоїлися разом. Тому їх буде поховано на місцевому кладовищі. Про це повідомив у Фейсбук Андрій Великий.

Нагадаємо, у дорожньо-транспортній пригоді у Львівській області загинув український співак Владислав Левицький.

Про це повідомили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС. Аварія сталася 2 липня, близько 22.30 на автодорозі Львів-Тернопіль, у селі Велика Вільшаниця Золочівського району.

"Відбулось зіткнення автомобіля Toyota Corolla та вантажівки MAN", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок ДТП загинув 30-річний водій легковика, український співак Владислав Левицький. Від отриманих травм також померли двоє пасажирок цього автомобіля - 7-річна дівчинка та її 33-річна мама, повідомляє ДАІ. (Колеги співака в соцмережах повідомляють, що це були рідна сестра співака з донькою).

Тривають слідчі дії. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини трагедії.

Владислав Левицький у 2009 році був лауреатом конкурсу "Нова хвиля" в Юрмалі. У 2010 та 2011 роках був фіналістом національного відбору "Євробачення".

Схожі новини