Передплата 2024 «Добрий господар»

Нова пісня Кварталу за день "порвала" інтернет

  • 12.11.2017, 19:37
  • 3 279

Гумористи склали пісню про Україну і її міжнародних партнерів, а також про російську агресію. 

Гумористи студії «Квартал 95» виконала нову пісню про Україну, яка стала дуже популярною в мережі. Композицію вони назвали «Дівчинка моя».

Відео з піснею опублікували на каналі студії в YouTube. Головними героями номера стали Володимир Зеленський і Євген Кошовий. Вони розповіли історію про «дівчинку-Україна», яка потрапляє в складні життєві обставини.

«Квартал 95» відобразив у своїй композиції все нинішні міжнародні політичні проблеми, пов'язані з війною на Донбасі і безвольностью партнерів України. Користувачі мережі оцінили творчість артистів студії «Квартал 95». Відео зібрало за день майже 13 тисяч переглядів.

Схожі новини

Читайте також

09.04.2024

Війна — важкий психологічний фактор для організму жінки

Жіноче здоров’я у час війни — тема актуальна й дуже непроста. Адже українське жіноцтво третього тисячоліття нарівні з чоловіками боронить свободу та незалежність своєї держави. Навіть якщо жінка не тримає у руках зброї — у кожної з нас своє завдання: робота, волонтерство, виховання дітей, очікування своїх рідних з війни. І щоденні переживання, стреси, безсонні ночі через повітряні тривоги та ракетні обстріли, страх за життя дітей навіть у тилових регіонах, не кажучи вже про прифронтові території