Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В РФ назвали несподівану кандидатуру наступника Путіна

  • 13.05.2017, 20:23
  • 2 836

Лідер Чечні Рамзан Кадиров користується все більшою любов'ю серед росіян, що дає йому хороші перспективи на висунення в майбутньому своєї кандидатури на виборах президента Росії.

Таку думку висловив російський письменник Віктор Єрофєєв в інтерв'ю сайту "Ехо Москви".

"Не дивлячись на те, що Кадиров не любить Сталіна зі зрозумілих причин національно-історичних, вони - діячі одного плану. І оскільки наш народ Сталіна любить і все більше і більше, то не дивно, що він любить Кадирова", - зазначив письменник.

Як нагадав Єрофєєв, чеченський лідер пропагує антизахідництво і не любить лібералізм: "Це, загалом, ті самі пропозиції, які наш народ підтримує".

"Я думаю, так буде і далі і може дійти до того, що Кадиров буде абсолютним чемпіоном з кандидатури на посаду президента Російської Федерації", - наголосив він.

"Я не розумію, чим поганий Кадиров для російського народу. Я не розумію цього. Я думаю, буде захоплень повно абсолютно. Інша справа, що тут трошки постане питання релігійне. Але ж всі прекрасно мають уявлення: коли хтось виходить заміж або одружується, там можна завжди якось посунутися з релігією трошки", - додав російський письменник.

Єрофєєв зазначив, що президент Чечні - розумна і підступна людина, і у нього є дуже сильна підтримка серед населення Росії, набагато більша, ніж серед еліт, які бунтують проти нього.

"Подивіться: Кадиров може бути серйозним кандидатом у майбутньому. Він молодий хлопець, і у нього все попереду", - додав він.

Джерело: Обозреватель

Схожі новини