Передплата 2024 «Добрий господар»

Геннадія Васьківа призначено заступником міського голови з фінансово-економічних питань

  • 06.04.2017, 15:28
  • 3 150

Сьогодні під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради затвердили кілька кадрових рішень. Зокрема, Геннадія Васьківа призначено заступником міського голови з фінансово-економічних питань.

Геннадій Васьків закінчив Тернопільську Академію народного господарства, де студіював спершу економічне підприємництво, далі міжнародну економіку, а відтак здобув магістерський ступінь з банківської справи. Працював заступником директора з комерційної діяльності ТзОВ «Сокме» та комерційним директором ТзОВ «Дунапак Україна». З 2014 року обіймає посаду виконавчого директора ТзОВ «Дунапак Таврія» та ТзОВ «Дунапак Україна». Колеги та бізнес-партнери відгукуються про Геннадія Васьківа як про фахового керівника та цілеспрямовану людину.

«Бізнес завжди змагається за кадри, тому що «кадри вирішують все». На жаль, державні установи часто не можуть дозволити собі такого змагання. Але, окрім матеріальних стимулів, є ще життєва позиція. Сьогодні міській раді вдалося залучити топ-менеджера високого рівня, з досвідом роботи у великій міжнародній компанії. Думаю він принесе із собою не лише свіже бачення розвитку економіки міста, але і новий стандарт роботи», - зазначила Вікторія Довжик, голова бюджетної комісії Львівської міської ради.

«З паном Геннадієм ми перетинались у період, коли він працював у Ходорові. Відгуки про компанію, яку він очолював, були позитивні. Він, як керівник, дбав про створення нових робочих місць. Це важливо з точки зору зайнятості людей і для наповнення бюджету міста», - зазначив Василь Абаімов, виконавчий директор Львівського регіонального відділення Асоціації міст України.

«Ми насправді шкодуємо, що Геннадій іде працювати посадовцем. Адже ми втрачаємо справжнього друга і високого професіонала-колегу.

Насправді усі, хто працював з ним, знають його як цілеспрямованого, відданого своїй справі колегу. І, що не мало важливо, справедливого керівника, який є не тільки керівником, а й лідером, якого не просто поважають, а справді люблять.

А ще у нього є одна дуже важлива риса — віра у те, що він робить. Він часом ставить такі цілі, у втілення яких ніхто не вірить, але всі вони є досягнуті, бо Геннадій робить стільки для їх досягнення, що часом важко повірити», - зазначила Наталія Гнатюк, фінансовий директор ТОВ «Дунапак Україна» та ТОВ «Дунапак Таврія».

Біографічна довідка

Васьків Геннадій Володимирович

Дата народження: 30 січня 1981 року

Сімейний стан: одружений, виховує доньку та сина

Освіта:

1998-2002 — Тернопільська Академія народного господарства, економічне підприємництво, бакалавр

2002-2003 — Тернопільська Академія народного господарства, міжнародна економіка, спеціаліст

2003-2004 — Тернопільська Академія народного господарства, банківська справа, магістр

Досвід роботи:

2004-2005 — ДП «Вангард Україна» ЗАТ Вангардспортсуер, менеджер ЗЕД

2005-2006 — ДП «Вангард Україна» ЗАТ Вангардспортсуер, керівник відділу ЗЕД

2006-2009 — ДП «Вангард Україна» ЗАТ Вангардспортсуер, заступник директора

2009-2010 — ТзОВ «Сокме», заступник директора з комерційної діяльності

2010-2014 — ТзОВ «Дунапак Україна», комерційний директор

2014- досі — ТзОВ «Дунапак Таврія» та ТзОВ «Дунапак Україна», виконавчий директор.

Знання мов: англійська, польська, російська.

Схожі новини