Передплата 2024 «Добра кухня»

До лікарень Дніпра, Одеси і Києва продовжують надходити поранені бійці

  • 02.02.2017, 10:07
  • 1 049

До лікарень Дніпра, Одеси і Києва продовжують надходити поранені в боях за Авдіївку бійці.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ і волонтери.

В ефірі телеканалу "112 Україна" головний лікар Дніпровської лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко розповів про стан здоров'я трьох привезених вчора бійців, у двох з них важкий стан, лікарі борються за їхнє життя.

"З трьох бійців, які надійшли вчора ввечері, двоє у важкому стані. У одного важке поранення хребта, пробита легеня, діафрагма. У другого бійця перелом стегна. Хірурги півночі стояли біля операційного столу. У бійця, у якого поранення в груди, перебитий хребет, нижня частина тіла паралізована, ми боремося за його життя", - сказав Риженко.

До Одеси сьогодні прибув санітарний літак Ан-26 "Віта" з пораненими в боях за Авдіївку українськими військовослужбовцями.

Про це повідомляє видання "Думська",

"Всього на борту було 13 солдатів, двоє - у важкому стані, потребують реанімації. Поранення в основному осколкові", - сказано в повідомленні.

3 лютого в Київському військовому госпіталі чекають на борт з пораненими українськими бійцями.

Про це повідомила Київський волонтер Олена Климина в Facebook.

"Друзі, в п'ятницю, 3 лютого 2017 р., в госпіталь прибуває борт із Дніпра, просимо відгукнутися донорів для здачі крові в Київський центральний клінічний військовий госпіталь (КЦВКГ) по вул. Госпітальна, 18. Потребуємо донорів усіх груп з мінусовим резусом (1; 2 ; 3;) особливо потребуємо третьої позитивної. Забір крові буде четвер і п'ятниця, 2 і 3 лютого 2017 року, з 9:00-12:00", - написала волонтер.

Схожі новини