Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Встановили, чому партнери зраджують

  • 27.12.2016, 20:54
  • 2 234

Науковці з Університету Толедо (Огайо) визначили, чому партнери схильні до зради.

З'ясувалося, що основним фактором зради стають гроші та місце проживання. Такі результати свого дослідження опублікували науковці у журналі "Географічний огляд".

Для свого дослідження фахівці взяли дані зламаної в минулому році соціальної мережі для знайомств Ashley Madison. Її відмінність від інших подібних ресурсів у тому, що її користувачі відсортовані за ступенем доходу, місця проживання та релігії.

Науковці акцентували увагу на тому, що Ashley Madison у переважній більшості користуються покинуті люди або ж нещасні від колишнього шлюбу.

Велика частина з них обережно ставиться до пошуків. Саме тому були створені додаткові фільтри. Вчені вирахували, що головним чинником для пошуку другої половинки є дохід.

Вони впевнені, що багато молодих людей шукають однолітків без дітей та історії заміжжя. Більшість не бажає мати позашлюбні стосунки і займатися дітьми у ранньому віці.

Аналітики кажуть, що віруючі люди набагато рідше обманюють своїх партнерів. Це допомагає користувачам соціальних мереж знаходити собі пару.

Науковці з Канади радять чоловікові та дружині спати окремо. Це не тільки покращить самопочуття, а й налагодить більш тісніші взаємини.

Схожі новини