Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Астролог розповіла, що чекає на Україну у 2017 році

  • 04.12.2016, 13:05
  • 4 864

2017-й рік для України стане успішнішим за попередній.

Нарешті почнемо виходити із застою та затяжної кризи. Це рік шансу для України. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"До 20 березня доведеться вигрібати проблеми, які накопичилися торік. Багато-хто змушений буде боротися за свою репутацію, пояснювати, де взяли гроші, які задекларували, відчитуватися за нажиті маєтки та автомобілі. До відповідальності будуть притягувати чиновників, суддів, прокурорів. Дехто намагатиметься вирішити проблеми підкупом. Корупція може набути ще більших масштабів", - прогнозує Максимова.

Вдалішого часу для зрушень і змін годі чекати.

"Якщо цього року нічого не досягнемо, то у 2018 році "потонемо" у корупції, брехні і беззаконні, - каже Максимова. - 2017 рік дасть змогу Україні гучно заявити про себе і позитивно засвітитися на міжнародній арені. На нас регулярно звертатимуть увагу світові лідери".

За словами астролога, Міжнародний валютний фонд не буде таким щедрим до нас, як у попередні роки.

"Допомоги отримаємо менше, ніж розраховували. Доведеться самим мудрувати, як покращити свою економіки. Частина людей при владі буде замінена. Навесні можливі позачергові вибори до парламенту. Вони підуть державі на користь. Політичні сили можуть мінятися місцями. Ті, хто раніше мав меншість, навпаки набере більше голосів. Почуємо нові імена. Кадрові зміни в уряді потягнуть за собою покращення фінансового становища держави", - говорить Олена.

Від влади відсіюватимуться люди, які дбають лише про власне збагачення.

Схожі новини