Передплата 2024 «Добра кухня»

Відомий російський актор зайнявся сексом з собакою

  • 25.10.2016, 17:48
  • 4 096

Дивний спосіб обрав для себе Олексій Панін, щоб привернути увагу громадськості до його і без того скандальної персони. На російському телеканалі НТВ з’явилося відео, де актор займається сексом з собакою.

Відео порнографічного змісту знято за участю Паніна і молодої дівчини, під час статевого акту. Але згодом в кадр потрапляє собака, на яку «перемикається» актор після завершення процесу з коханкою. Як відомо, актор і раніше зізнавався журналістам, що у нього досить-таки «своєрідні» пристрасті в сексі, але зробити таке і зняти це на відео — верх безумства. Так вважають багато тих хто переглянув скандальні кадри.

На думку російського суспільно-політичного діяча Ірини Волинець, таких людей, як Панін потрібно взагалі ізолювати від суспільства. У актора є дві дочки, одна з яких живе з ним і його матір’ю. Люди стурбовані цим фактом, бо не уявляють, яке виховання ця людина може дати своїй дитині.

Сам Олексій Панін стверджує, що це відео ні що інше, як компромат, за допомогою якого його хочуть знищити. Він запевняє, що таких дій не вчиняв і що про таке йому навіть страшно подумати. Але малоймовірно, що навіть після виправдувальних слів ця людина буде запрошена зніматися в “великому кіно”.

Схожі новини