Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Шендерович розкрив дивні комплекси Путіна: "Стан пацієнта погіршується"

  • 24.10.2016, 18:40
  • 1 796

Президент Росії Володимир Путін нікого до себе не підпускає, оточив себе “чаклунами”, і боїться, що його вб’ють.

Про це заявив російський письменник Віктор Шендерович в інтерв’ю News ru.

“Він живе у вакуумі, і у нього немає навіть інтернету. Останнім часом його психологічний стан стрімко погіршується. Він перетворився на пацієнта психіатра. Важкого пацієнта. Він нікого до себе не підпускає, оточив себе астрологами, чаклунами, відьмами… Ви думаєте , я жартую? Куди там. У Кремлі зараз все робиться згідно з гороскопом і зірками”, — сказав Шендерович.

Своїх охоронців Путін зробив губернаторами, тому що нікому не довіряє, зазначає письменник.

“Начальника особистої охорони він призначив головою Національної гвардії. Путін їсть страви тільки свого перевіреного кухаря… Він боїться, що його отруять. Він відмовився від хліба та солі, якими його вітали у Мінську… І правильно робить. Тому що кожен перший у його оточенні зараз мріє про те, щоб із ним щось трапилося”, — зазначив Шендерович.

Російські чиновники дуже незадоволені тим, що відбувається в Росії і хочуть повернутися в 2013-2014 роки, вважає він.

“Тоді в Росії крали та робили все, що хотіли, а потім їхали за кордон і там скуповували будинки, відкривали рахунки, діти вчилися у закордонних університетах… Але дехто збожеволів. І тепер вони хочуть, щоб Путіна викрали марсіани, щоб із ними залишилися їхні мільярди та щоб на Заході їх знову приймали з розкритими обіймами”, — пояснив письменник.

Як повідомлялося раніше, із посту голови адміністрації президента РФ у серпні 2016 був знятий колишній офіцер КДБ і давній соратник Путіна Сергій Іванов, а його місце посів Андрій Вайн, який із 2012 року обіймав посаду заступника керівника АП.

Раніше в цьому році президент РФ призначив двох колишніх охоронців губернаторами Тульської та Калінінградської областей, а свого колишнього особистого охоронця Віктора Золотова зробив головою Національної гвардії, чисельність якої сягає 250 тисяч чоловік.

Крім того, Дмитро Пєсков готується піти у відставку з посади прес-секретаря президента Російської Федерації, щоб незабаром стати помічником Путіна з міжнародних питань.

Схожі новини