Передплата 2024 «Добре здоров’я»

“Шахтар” пригостить уболівальників... кавою

  • 22.10.2016, 11:27
  • 1 360

Після успішних виступів у груповому етапі Ліги Європи гравці донецького “Шахтаря” зосереджуються на тому, щоб перемагати у внутрішніх турнірах.

26 жовтня, підопічні Паулу Фонсеки включаються у боротьбу за Кубок України. В 1/8 фіналу гірники на «Арені Львів» о 19.30 зіграють з амбітною “Олександрією”, яку тренує екс-наставник “Карпат” Володимир Шаран.

В адміністрації донецького клубу повідомили, що ціна на квитки у всі сектори стадіону буде єдиною — 30 грн. Ті, хто відвідає цей поєдинок, матиме змогу із 30%-ю скидкою придбати квитки категорії Standard на матч 13-го туру Прем’єр-ліги з одеським «Чорноморцем», який пройде у суботу, 29 жовтня, о 17 годині. Перепустки на ці матчі можна придбати як у касах “Арени Львів”, так і онлайн на shakhtar.com і на сайтах-партнерах (kasa.in.ua, internet-bilet.ua, esport.in.ua, tickethunt.net), а також у кіосках преси “Високий Замок”, «Інтерпрес», кіосках «ОТ-ОТ».

ФК “Шахтар” разом з компанією MacCoffee зробив гарний подарунок для своїх шанувальників: перших 2 000 уболівальників, які завітають на суботній матч з “Чорноморцем”, від імені клубу пригостять горнятком гарячої кави.

Схожі новини