Передплата 2024 «Добра кухня»

Наташа Корольова звернулась до українців на тлі мапи України без Криму

  • 22.10.2016, 09:09
  • 3 282

Російська співачка Наташа Корольова відреагувала на те, що Служба безпека України на п'ять років заборонила їй в'їзд до України.

Наташа Корольова звернулась до українців на тлі мапи України без Криму
Наташа Корольова звернулась до українців на тлі мапи України без Криму

На своєму офіційному сайті співачка розмістила звернення до своїх київських глядачів. На фото співака позує на тлі мапи України без анексованого Криму.

«В Україні депутати Верховної ради відібрали у свого народу право вибору. 14 грудня о палаці Україна мав відбутися мій концерт «Магія Л», .. я хотіла оголосити додатковий концерт, і тут все почалося...», - обурюється співачка.

«Київ для мене не просто рідне місто, Київ - це моя душа! А найголовніше і важливе Київ - це люди добрі..., гостинні, мудрі. Вибачте мене мої земляки! Я хотіла приїхати з концертом для Вас! З добром і з миром в цей непростий час для України», - звернулась вона до своїх потенційних слухачів.

Нагадаємо, концерт Корольової у Києві, де народилася артистка, був запланований на 14 грудня, проте Служба безпеки України визнала діяльність співачки такою, що суперечить інтересам національної безпеки. В'їзд Наташі Поривай (правдиве прізвище Корольової) заборонений на п'ять років. Причини такого рішення СБУ не пояснила, проте відомо, що співачка відвідувала анексований Крим.