Передплата 2024 «Добре здоров’я»

МВС Грузії заявило про розкриття справи вибуху авто опозиціонера

  • 08.10.2016, 12:47
  • 961

При цьому імені підозрюваного в правоохоронних органах не називають.

Справу про вибух у Тбілісі автомобіля депутата від опозиційної партії «Єдиний національний рух» Гіві Таргамадзе розкрито, стверджують в міністерстві внутрішніх справ Грузії.

Зазначається, що підозрюваного ідентифікованли, при цьому його імені в правоохоронних органах не називають.

«Зараз з метою виявлення додаткових доказів ведеться обшук житла згаданої особи та пов'язаних з ним інших осіб», - заявили в МВС Грузії.

За даними відомства, під час обшуку вилучено вогнепальну зброю та гранату. Після затримання підозрюваного прокуратура має намір пред'явити йому звинувачення в спробі умисного вбивства при обтяжуючих обставинах.

Варто зазначити, що сьогодні у Грузії проводяться парламентські вибори. Громадяни обиратимуть 150 депутатів на чотири роки. У виборах беруть участь 19 партій і 6 передвиборних блоків. У парламент пройдуть 77 депутатів за пропорційною системою, а 73 — за мажоритарною.

Нагадаємо, у Тбілісі підірвали автомобіль опозиційного депутата з партії екс-президента Михайла Саакашвілі «Єдиний національний рух» Гіві Таргамадзе. У результаті постраждали водій авто і двоє перехожих.

Прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі заявив, що вибух автомобіля Гіві Таргамадзе в центрі Тбілісі є провокацією, запланованою ворогами Грузії.

Голова парламенту Грузії Давид Усупашвілі вважає Росію зацікавленою в дестабілізації ситуації в республіці перед парламентськими виборами.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини