Передплата 2024 «Добра кухня»

«Піккардійська Терція» оголосила графік туру містами сходу та півдня України

  • 05.07.2016, 12:55
  • 1 585

Восени вокальна формація повезе свою нову концертну програму у 17 міст: від Полтави – до Маріуполя

«Піккардійська Терція» оголосила графік туру містами сходу та півдня України
«Піккардійська Терція» оголосила графік туру містами сходу та півдня України

Вокальна формація «Піккардійська Терція» готується до нового концертного туру містами сходу та півдня України. Від 16 жовтня 2016 р. — і до 1 листопада 2016 р. відомий акапельний колектив виступить у Полтаві, Сумах, Кременчуку, Кіровограді, Олександрії, Кривому Розі, Нікополі, Кам'янському (колишній Дніпродзержинськ), Дніпрі, Запоріжжі, Мелітополі, Херсоні, Миколаєві, Бердянську, Сєвєродонецьку, Краматорську і Маріуполі. Організатор гастролей - компанія «Квартал-Концерт».

Це будуть уже четверті гастролі «Терції» містами сходу та півдня України за останні два роки. Утім, цього разу «піккардійці» завітають із концертами у найбільшу кількість міст ще й із рекордним гастрольним графіком: 17 міст, 17 концертів — за 17 днів!

- Веземо багато нових пісень, - розповідає художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець. - Це буде абсолютно нова програма «Лети…», яку ще мало де чули і яку тільки зараз починаємо презентувати на концертах. Саме ця програма невдовзі стане основою нового альбому, який вийде напередодні 25-річчя «Терції».

Поважний ювілей — 25 років - «Піккардійська Терція» відзначатиме восени 2017-го року. До круглої дати знаменитий чоловічий секстет готує своїм прихильникам не один пісенний сюрприз.

Графік концертів туру «Піккардійської Терції» з програмою «Лети…»:

16 жовтня — Полтава (Палац дозвілля «Листопад»).

17 жовтня — Суми (Театр ім. М. Щепкіна).

18 жовтня — Кременчук (Міський палац культури).

19 жовтня - Кіровоград (Філармонія).

20 жовтня — Олександрія (Палац культури «Світлопольський»).

21 жовтня - Кривий Ріг (Театр ім. Т. Шевченка).

22 жовтня — Нікополь (КСК заводу феросплавів).

23 жовтня - Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ; Театр ім. Лесі Українки).

24 жовтня — Дніпро (Театр ім. М. Горького).

25 жовтня — Запоріжжя (Концертний зал ім. М. Глінки).

26 жовтня — Мелітополь.

27 жовтня — Херсон (Концертний зал «Ювілейний»).

28 жовтня — Миколаїв (Обласний палац культури).

29 жовтня — Бердянськ (Міський палац культури ім. Т. Шевченка).

30 жовтня — Сєвєродонецьк (Палац культури «Хіміків»).

31 жовтня - Краматорськ (Міський палац культури).

1 листопада — Маріуполь (Палац культури «Металургів»).

*

Довідка. «Піккардійська Терція» - унікальний колектив для української музичної культури. За 24 роки стрімкої пісенної кар’єри цей чоловічий гурт по праву завоював звання «музичної легенди України», а його учасники стали визнаними «метрами акапельного співу». Від 1992-го, року свого заснування, «Терція» випустила чотирнадцять різножанрових альбомів та збірок. А зараз «піккардійці» (склад формації: Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Богдан Богач, Андрій Капраль, Андрій Шавала та Роман Турянин) працюють над новим, п’ятнадцятим за ліком, студійним альбомом.

У репертуарі «Піккардійської Терції» - понад 300 пісень у найрізноманітніших музичних стилях: поп, рок, класика, фольк, джаз, кантрі, духовна музика, рок-н-рол, блюз… На 95 відсотків це — україномовний репертуар. Хоча загалом у пісенному активі секстету є пісні 12-ма (!) мовами. Не менше вражає й географія виступів формації: Польща, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція, Канада, США, Бельгія, Швейцарія і навіть Сингапур. У 2008-му році вокальна формація удостоїлася найпрестижнішої культурно-мистецької нагороди - Національної премії України ім. Т. Шевченка.

«Піккардійська Терція» багато гастролює — як Україною, так і країнами світу. Тільки за 2015-ий рік львівський акапельний чоловічий гурт встиг втретє за рік (2014-2015 рр.) побувати із концертним туром у містах сходу та півдня України, а також багато концертував Західною, Центральною і Північною Україною. Оксамитове багатоголосся «піккардійців» звучало у 2015-му і за кордоном, зокрема в Канаді, у Польщі та Чехії. На 2016-ий також заплановані гастролі «Терцїї» поза межами України: у США, Великій Британії, Польщі…

Офіційний сайт «Піккардійської Терції» - http://tercia.com.ua/

«Терція» на Facebook — https://www.facebook.com/pikkardijska.tercia/?pnref=lhc

Схожі новини