Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Цієї осені до Львова вперше за часів незалежності України з концертом приїде легендарна група «Машина Времени»

  • 25.04.2016, 16:08
  • 4 396

Цей концерт сміливо може претендувати на звання найбільш очікуваного і найбільш бажаного концерту у Львові. Принаймні, у 2016-му ці гастролі для міста Лева будуть не просто гастролями, а подією! Вперше за часів незалежності України до Львова приїде легендарна група «Машина Времени» зі своїм незмінним лідером Андрієм Макаревичем. Знаменита команда збере своїх львівських прихильників 17 жовтня у Львівській опері.              

Цієї осені до Львова вперше за часів незалежності України з концертом приїде легендарна група «Машина Времени»
Цієї осені до Львова вперше за часів незалежності України з концертом приїде легендарна група «Машина Времени»

Останні кілька років «Машина Времени» не давала концертів в Україні. Але саме у нас — у Києві, на Майдані Незалежності, - у вересні 2012-го група вперше вийшла на велику сцену у своєму нинішньому складі: Андрій Макаревич, Євген Маргуліс, Олександр Кутіков, Валерій Єфрeмов і Андрій Державін.

Це був грандіозний концерт просто неба! У команди відкрилося уже, мабуть, двадцяте дихання! Саме на цьому київському концерті українська публіка раніше, ніж російська, вперше почула живе виконання трьох нових пісень - «Мама», «Крысы» і «Вот край», що стануть фундаментом нового альбому «Машины Времени», реліз якого відбудеться уже зовсім скоро - у травні. Новинка називатиметься «Вы» і об’єднає 10 пісень. (Попередній альбом групи під назвою «Машины не парковать» вийшов у 2009-му. А загалом «Машина Времени» випустила 11 офіційних альбомів і 12 синглів).

Цієї осені музиканти-легенди здійснять невеликий концертний тур Україною. Окрім Львова, Андрій Макаревич і його команда у жовтні виступлять також у Києві, Харкові, Дніпропетровську та Одесі.

Крім пісень із нового альбому, осінні концерти в містах України, зокрема концерт 17 жовтня у Львові, звісно ж, не обійдуться без хітів «Машини Времени». Недарма концертна програма групи називається «Найкраще». Для українських прихильників команди прозвучить уся класика за 47 років — пісні, під які народжувалися в 1970-ті, виростали у 1980-ті, починали самостійне життя у буремні 1990-ті і змінювали світ навколо вже у XXI столітті. Одне слово, від легендарного «Поворота» - до «Крыс»!

Ціна квитків на концерт групи «Машина Времени» у Львівській опері 17 жовтня — від 200 до 2900 грн.

Продаж квитків - на сайті gastroli.ua (https://gastroli.ua/tickets/mashina-vremeni-lviv/buy), а також в касах «GASTROLI» по місту.

Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577

Схожі новини