Передплата 2024 «Добра кухня»

Український соціальний стартап здобув перемогу в європейському конкурсі

  • 08.04.2016, 20:46
  • 1 931

Українська інтелектуальна система пошуку донорів крові Donor.ua визнана переможцем конкурсу Startup Weekend: Social Innovation, що проходив у Стокгольмі.

Про це інформує VIDIA з посиланням на сайт організації.

«Наша команда активно вивчає світовий досвід в області донорства та eHealth, але також має багато цікавих ідей для реалізації як в Україні, так і за її межами. Одна з таких ідей, а саме розробка інтелектуальної системи рекрутингу донорів на базі соціальних мереж та системи розумних ботів, і стала переможцем конкурсу», — йдеться у повідомленні.

Суть проекту під кодовою назвою YouDonor полягає у використанні усіх сучасних комунікаційних каналів для залучення донорів: соцмереж, месенджерів, розумних систем оповіщення та таргетованих розсилок. Система розумних ботів може автоматично відповідати на запитання донорів, розсилати повідомлення, слідкувати за певними медичними показниками донора та автоматизувати деякі процеси (наприклад, зарезервувати місце в центрі здачі крові чи повідомити про те, що центр буде додатково працювати в суботу).

ДонорUA — це автоматизована система залучення донорів крові, основна мета якої — встановити швидкий контакт «донор — реципієнт». Проект також спрямований на координацію донорів крові та пропаганду безоплатного донорства в Україні.

Схожі новини